Goed 7,2
op basis van 443 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 443 beoordelingen
  • Hygiëne 7,1
  • Faciliteiten 6,3
  • Ligging 7,6
  • Kamercomfort 7,3
  • Personeel 7,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

Syarif van Indonesië
Gezin met oudere kinderen
Suite
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2013
I didn't really enjoy may stay in this hotel
Nice garden, privat beach, large room
The hotel looks dirty due to construction activity right next to the hotel. The cleanliness of the hotel should be improved seriouslly. It Will be helpfull to improve the situation by proviiding wifi connection in the rooms.
Beoordeeld 14 augustus 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Valentina van Indonesië
Gezin met jonge kinderen
Suite
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2013
Great Villa near beach
Cleanlinnes,sightseeing,beaches and sun
The hotel was awesome because it's near the beach. And you can breakfast at hotel with a view of the beach And you can enjot water sport here, like banana boats, diving, jet ski, etc.
Beoordeeld 13 augustus 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

josep van Indonesië
Gezin met jonge kinderen
Suite
Ik verbleef één nacht in juli 2013
traditional hotel with great location
big room, nice restauran and clean
Nice beach with water sport activities and traditional room design...,
Beoordeeld 12 juli 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Cesar van Australië
Zakelijke reiziger
Suite
Ik verbleef 2 nachten in juni 2013
Terrible
Location beac
The hotel is very old unfriendly poor security and no faciyies
Beoordeeld 03 juli 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ferdy van Indonesië
Groep
Suite
Ik verbleef één nacht in februari 2013
Nice room
Big room and clean
The room was nice, but the beach wasn't.
Beoordeeld 01 juli 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kate van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Oceaan Suite Alleen Logies
Ik verbleef 2 nachten in juni 2013
Traditional hotel beside building site
Would have been a good stay if it wasn't for the large building site right next door
Unfortunately the work on the building site was very noisy and most of the time, even through the night. Rooms are nice but bathroom not very clean and needs updated. Staff seem to have switched off probably due to lack of customers.
Beoordeeld 28 juni 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ni van Indonesië
(Echt)paar
Tuin Villa
Ik verbleef 3 nachten in juni 2013
nice villa but it was a construction in next hotel
room, next to the water and nice garden
We will coming back :)
Beoordeeld 25 juni 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

atika van Indonesië
Groep
Tuin Villa
Ik verbleef één nacht in mei 2013
It's Like Private Beach
Great Location, Nice View, Water Sports
The location is really in front of the beach, like its name, especially if you get Garden Villa across the swimming pool, then you can see the ocean view from your villa. I took for Garden Villa, It has a big garden with the gazebo and big room with comfortable bed. There are some restaurants and mini markets around. At the beach, there are some people who will offer you for water sports. The Beach is not too crowded, so It feels like a private beach. Don't forget to bring repellent, there are many mosquito at night.
Beoordeeld 31 mei 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

MEI van Maleisië
(Echt)paar
Oceaan Suite Alleen Logies
Ik verbleef één nacht in mei 2013
scary mosquito, cant enjoy nice breakfast
beach, spa, water sport
mosquito everywhere, cant enjoy nice breakfast with irritating mosquito, don dare to go out from the room withing the hotel area, huge room with big bath room.
Beoordeeld 12 mei 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Liz van Australië
Individuele reiziger
Oceaan Suite Alleen Logies
Ik verbleef 5 nachten in april 2013
Comfortable beachfront traditional villas
Beachfront.
Excessive noise from huge building project next door was unpleasant. Property swarming with mosquitos.
Beoordeeld 09 mei 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: