Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 287 beoordelingen
  • Hygiëne 7,2
  • Faciliteiten 6,1
  • Ligging 7,9
  • Kamercomfort 7,5
  • Personeel 7,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 6,5
Sorteer op

Rudolf van Nederland
(Echt)paren
Superior tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in mei 2012
Mooi hotel met wat achterstand in onderhoud
Direct aan de zee gelegen, prachtig zwembad en zeer ruime kamers.
Mooi hotel maar de koelkast stond op ontdooien bij aankomst wat tot een gevaarlijke situatie leidde omdat het smeltwater de tv-kast met stopcontacten inliep. De aircon kon niet koeler dan 27 graden. Na hierover iets gezegd te hebben is hierin niets veranderd. Bedden waren heel goed! Nadeel was dat het hotel aan een doorgaande weg gelegen is. In de kamers merk je daar niets van maar de ontbijtzaal was er wel aan gelegen wat een gesprek onmogelijk maakte. Ontbijt was goed maar voor de prijsklasse erg eenvoudig!
Beoordeeld 17 mei 2012

Cornelis van Nederland
Gezinnen met oudere kinderen
Superior tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in februari 2012
Geweldig aan zee gelegen zwembad
ligging
Alles was prima, welkomsdrankje, vriendelijk personeel
Beoordeeld 22 februari 2012

Danny van België
Gezinnen met jonge kinderen
Superior tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in januari 2012
Goed gelegen hotel en grote kamers
Grote kamers
Het lag waarschijnlijk aan het seizoen waarin wij er waren maar alles mocht wat meer opgekuist zijn rond het zwembad gedeelte. De kamers waren wel heel netjes en groot en de buitenbadkamer heel leuk.
Beoordeeld 01 februari 2012

Ruud van Nederland
(Echt)paren
Superior tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in december 2011
Mooi hotel, fraaie kamers
Mooi gesitueerd
De appartementen van dit hotel zijn naar de zee toe gebouwd en gaan dus van de weg af. Heeft als voordeel dat je geen last hebt van het drukke verkeer. Hotel heeft mooi zwembad, met fraai uitzicht over de zee De kamers zijn zeer ruime en schone, en onze had een goede en stille airco. Vriendelijk personeel. We wilden nog een dag bij boeken, maar dat was niet mogelijk, ze zaten vol. Eten was prima en alles was verkrijgbaar voor een redelijke prijs
Beoordeeld 06 januari 2012

Jim van Nederland
Individuele reizigers
Superior tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in september 2011
leuk en mooi hotel goed verzorgd goede bediening
goede manager hulpvaardig probleem oplosser
hotel is mooi gesitueerd uitzicht op de zee en mooi zwembad geheel goed verzorgd uitstekende service kamers zijn ruim en netjes bied ook vele mogelijkheden voor excursies,maar word te weinig kenbaar gemaakt in de vorm van folder materiaal aan de receptie balie.
Beoordeeld 08 oktober 2011

Peter van Nederland
(Echt)paren
Superior tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
no beach nearby
only rocks in the area no beachfacilities (taxi to the beach 250.000) Good snorkling in the area if you rent a boat to the blue lagoon. A lot of good restaurants nearby. Simple and clean cheap room :-) Little waterpresure in the shouwer and only hot water on certain hours
Beoordeeld 13 september 2016

Ni van Indonesië
(Echt)paren
Superior tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Good view
Nice pool view
Beoordeeld 20 juni 2016

Carol van Nieuw-Zeeland
Individuele reizigers
Superior tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
Lovely seaside stay
Very simple accomodation close to everything pleasant staff and clean rooms loved my stay here. Lots of time doesn't in the pool and did is also good and reasonably priced
Beoordeeld 06 mei 2016

Martin van Verenigd Koninkrijk
Gezinnen met jonge kinderen
Superior tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in april 2016
Great spot in Candidasa
We had two adjoining rooms just steps away from the infinity pool. Very spacious and well appointed but a little dark inside. Staff were extremely friendly and helped us arrange bike and car rentals and good rates for onward travel. Wifi was patchy in rooms but that is our only complaint, would definitely stay here again.
Beoordeeld 10 april 2016

Anak van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Superior tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Nice Hotel
Good location, we love the swimming pool. The building need renovation
Beoordeeld 28 maart 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: