Terug naar hotelinformatie

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 284 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,2
  • Faciliteiten 6,0
  • Ligging 7,9
  • Kamercomfort 7,5
  • Personeel 7,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 6,5

Cornelis U. van Nederland
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef één nacht in februari 2012
Geweldig aan zee gelegen zwembad
ligging
Alles was prima, welkomsdrankje, vriendelijk personeel
Beoordeeld 22 februari 2012

Danny P. van België
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in januari 2012
Goed gelegen hotel en grote kamers
Grote kamers
Het lag waarschijnlijk aan het seizoen waarin wij er waren maar alles mocht wat meer opgekuist zijn rond het zwembad gedeelte. De kamers waren wel heel netjes en groot en de buitenbadkamer heel leuk.
Beoordeeld 01 februari 2012

Ruud N. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in december 2011
Mooi hotel, fraaie kamers
Mooi gesitueerd
De appartementen van dit hotel zijn naar de zee toe gebouwd en gaan dus van de weg af. Heeft als voordeel dat je geen last hebt van het drukke verkeer. Hotel heeft mooi zwembad, met fraai uitzicht over de zee De kamers zijn zeer ruime en schone, en onze had een goede en stille airco. Vriendelijk personeel. We wilden nog een dag bij boeken, maar dat was niet mogelijk, ze zaten vol. Eten was prima en alles was verkrijgbaar voor een redelijke prijs
Beoordeeld 06 januari 2012

Jim P. van Nederland
Individuele reizigers
Ik verbleef 4 nachten in september 2011
leuk en mooi hotel goed verzorgd goede bediening
goede manager hulpvaardig probleem oplosser
hotel is mooi gesitueerd uitzicht op de zee en mooi zwembad geheel goed verzorgd uitstekende service kamers zijn ruim en netjes bied ook vele mogelijkheden voor excursies,maar word te weinig kenbaar gemaakt in de vorm van folder materiaal aan de receptie balie.
Beoordeeld 08 oktober 2011

Ni S. van Indonesië
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Good view
Nice pool view
Beoordeeld 20 juni 2016

Carol M. van Nieuw-Zeeland
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
Lovely seaside stay
Very simple accomodation close to everything pleasant staff and clean rooms loved my stay here. Lots of time doesn't in the pool and did is also good and reasonably priced
Beoordeeld 06 mei 2016

Martin Y. van Verenigd Koninkrijk
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 4 nachten in april 2016
Great spot in Candidasa
We had two adjoining rooms just steps away from the infinity pool. Very spacious and well appointed but a little dark inside. Staff were extremely friendly and helped us arrange bike and car rentals and good rates for onward travel. Wifi was patchy in rooms but that is our only complaint, would definitely stay here again.
Beoordeeld 10 april 2016

Anak I. van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Nice Hotel
Good location, we love the swimming pool. The building need renovation
Beoordeeld 28 maart 2016

Fitriyah W. van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in december 2015
Its a nice place but the service was terrible.
Good view. Good location
Beoordeeld 29 december 2015

Stephen M. van Australië
(Echt)paren
Ik verbleef 6 nachten in november 2015
Poor maintenance and cleanliness
Pool area and breakfast
If you focus entirely on the pool area and view of the sea and ignore or forgive the numerous shortcomings and poor maintenance because of this single feature, you may enjoy this hotel. If torn towels, cracked plates, corroded bathroom fittings, leaking ceilings, unsafe paths and lighting, no steps into the pool, bare light bulbs and poor security worry you, then you may find the pool area not quite enough to justify a stay. Its a shame that the management have let this potentially great hotel slip into such disrepair. The staff seem to spend most of their time sitting around chatting, rather than maintaining the hotel. The tables look to have never been wiped down in many years. With a concerted effort (and minimal cost), the staff could have the hotel in better condition within a couple of weeks. The management seem to be hoping that the pool and sea front area will keep people coming back - a flawed business model indeed. Anyone can wander into the pool area from the beach (no gate or security staff) day or night. The door locks are very flimsy and it feels quite unsafe.
Beoordeeld 17 november 2015