arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Geweldig 8,2
op basis van 1735 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1735 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,5
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 8,3
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 7,6

chiara B.
Nederland
28 augustus 2014
super locatie!
locatie, hardys 100 meter verderop, prive strand
Helemaal super. Fijne douche, heel schoon. de locatie is echt helemaal top, 100 meter vanaf een supere grote supermarkt hardys. Waar mensen met busjes worden afgeleverd. Dit hotel heeft ook een n privestrand. Handdoeken liggen klaar en is ook weleens fijn dat je nietet naar bedjes hoeft te zoeken en onderhandelen. Dit was een van de fijnste hotels waar wij in Bali zijn geweest.

Amani M.
Nederland
23 juli 2014
sanur is een leuk stadje
de kamer was echt mooi en schoon. Heel fijn was dat ze een prive strandje hadden, alleen jammer dat de drie parasols die stuk waren niet gemaakt werden zodat we niet in de schaduw konden liggen
Het is een prima hotel. Wel behoorlijk gehorig. En de gym stelt niets voor. zijn een loopband en fiets, dit mag geen gym genoemd worden!!

Kirsten K.
Nederland
06 juni 2014
Sfeervol hotel, prive strand stelt weinig voor
Mooie kamers, prima ontbijt, midden tussen alle restaurants
Het hotel is zeer sfeervol en mooi onderhouden. Fijn om eens iets anders te hebben dan de typische strakke moderne stijl. Ontbijt was prima, ligging in een leuke straat. Stel alleen niet te veel voor van het prive strand, dit is een piepklein stukje, waar alle bedden bijna tegen elkaar aanstaan en geen mooi strand.

rajshri S.
Nederland
11 november 2013
Goede service, mooi en schoon hotel
Schoon, de service en ligging
Verblijf was geweldig, heerlijk zwembad, vriendelijk personeel, schone hotelkamer en een goede centrale ligging

Gita S.
Nederland
25 oktober 2013
Grote kamer midden in het centrum.
Grote kamer, vriendelijk personeel, schoon.
Grote kamer midden in het centrum dicht bij de winkels en restaurants. Personeel is vriendelijk. Ontbijt is prima. Combinatie van continental en oosters. Dure shuttle service naar het vliegveld.

deborah R.
België
18 juni 2013
Prima hotel voor twee dagen
In het stadje maar toch niet zo er van het strand
Een prima hotel voor 2 dagen maar de tralies aan de balkons deden me soms een beetje aan een gevangenis denken. OOk was er bijna nooit zon op het zwembad dus als je er wilde zonnen kwam je bedrogen uit!!!

brenda G.
Nederland
17 juni 2013
relaxed,heerlijk
centrale ligging, naast Hardy s supermarket, eigen privestrand met gratis ligbedden en handdoeken
ikvond het geweldig daar. heerlijke grote kamer, met goed bed, koelkastje voor eigen gebruik, dus geen betaalde minibar, mooie badkamer met regendouche, grote keuze uit tv zenders. lekker balkon met tafeltje, heb zelf de grote rieten stoel uit de kamer op het balkon gezet. enig minpunt is het geluid. het ios een open hotel verbonden met loopbruggen, en de deuren zijn van massief hout gemaakt, dus als iemand de deur dichtdeed, dan was dat erg hoorbaar zeker s nachts. maar ik gta zeker terug...

Femke V.
Nederland
12 januari 2013
Mooi hotel met goede faciliteiten
Mooie plek en heerlijk eten
We hebben rondgereisd door Bali en vele plekjes en hotels gezien. Dit hotel in het plaatje sanur heeft zeker ons hartje gestolen. Het eten van het hotel is heerlijk, De plek geweldig en het hotel zal er keurig uit. Ze vertelde dat we een upgrade kregen maar Ik vraag me dat altijd weer af. We kregen een kamer, prachtig Maar helemaal achterin het ressort en zonder balkon. Terwijl Volgens mij bijna alle kamers een balkon hadden behalve ons gebouw. Zat verder ook niemand in. Vinden we helemaal niet erg want Maken altijd gebruik van de flash deals van agoda maar zeg het dan niet. Verder top , en als we terug komen vanuit Australië dan Komen we zeker hier weer terug.

Vera R.
Nederland
08 december 2012
In centrum van Sanur, met super faciliteiten
Mooie schone kamers, groot zwembad en prima ontbijt
Ondanks dat ik maar 1 nacht in de Oasis Lagoon verbleef, is het een geweldige plek om te verblijven. Schone kamer, goed bed, het zwembad is prachtig aangelegd. De medewerkers van het hotel zijn zeer behulpzaam. Ontbijt is zeer uitgebreid en goed verzorgd! Kortom een plek waar je zeker kunt verblijven in Sanur!

Rudolf V.
Nederland
24 november 2012
Goed hotel met prima service
dicht bij zee en gelegen aan gezellige straat met veel restaurantjes en winkels
Goede service. Vriendelijk personeel. Mooie kamer met Sateliet tv. o.a BVN