Terug naar hotelinformatie

Goed 7,3
op basis van 499 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 499 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 6,9
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 7,4
  • Personeel 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 6,5

Sander F. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2011
prima hotel voor de prijs
goedkoop
voor de prijs die je betaalt is het een prima hotel. verwacht niet teveel luxe, maar wel vriendelijk personeel met een prima kamer.
Beoordeeld 11 september 2011

bert W. van Nederland
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 11 nachten in juli 2011
Leuk hotel en vriendelijk personeel
Nog geen 50m van het strand Jimbaran.
rustig hotel met vriendelijk personeel en goed ontbijt. we hebben beneden een kamer met aan de achterkant (buiten)een ruimte met twee leuke schildpad als huisdier.
Beoordeeld 16 augustus 2011

Edith S. van Indonesië
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Not again
No maintenance at all. Swimming pool under construction, sanitary shower moldy, holder for shower broken, mold in cupboards, TV out of order etc. etc.
Beoordeeld 12 augustus 2016

Sandeep D. van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Disappointing
Not value for money
Beoordeeld 18 juli 2016

zhengtai Y. van China
Groepen
Ik verbleef één nacht in april 2016
Value for the price
WiFi not available in room which upset my partner, hotel has good location to the swimming water, not convince for food. The alacart breakfast is delicious!
Beoordeeld 26 april 2016

Amanda S. van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in april 2016
Pleasant stay
Stayed for two nights. Nice room, clean, some modernisation needed but comfortable. Staff really helpful and friendly. Breakfast nice (choice of egg and toast or pancakes). Pool looked lovely, although I ever used. Close to beach down quiet road. Only issue was no wifi in rooms, only lobby. I would maybe stay nearer larger resorts next time just for personally for greater choice in restaurants. Minimal 'nightlife' this area of bay, but perfect if you want quiet stay :)
Beoordeeld 14 april 2016

venessa A. van Indonesië
Groepen
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
good
close to jimbaran beach
great, i got delicious breakfast
Beoordeeld 06 januari 2016

Donald B. van Australië
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
basic good value for Au$24/ nite
location to seafood cafes on beach
Acceptable for price paid.
Beoordeeld 03 januari 2016

satoko K. van Japan
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in december 2015
location only
location
staff are nice and friendly and the location is good, too. So many mosquitos are in a room. Toilet and showers are outside which is not convenient. Showers are very weak and not enough water runs...
Beoordeeld 01 januari 2016

DAVID J. van Australië
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in november 2015
Good people at Villa Puri Royan
Location, poop, people
Perfect start to my break.
Beoordeeld 27 november 2015