Goed 7,3
op basis van 509 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 509 beoordelingen
  • Hygiëne 6,9
  • Faciliteiten 6,0
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 7,4
  • Service 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 6,5
Sorteer op

Filip van België
Groep
Standaard Airconditioning
Ik verbleef 8 nachten in november 2011
Leuk hotel, idiaal voor strand
vlakbij strand, zwembad, vriendelijk personeel
villa puri royan is kei goe hotel! vlakbij het strand gelegen het hotel heeft leuke kamers met airco! er is ook een zwembad in het hotel kan je scooter huren idiaal om na kuta te rijden of uluwattu. je kan er ook lekker eten
Beoordeeld 01 december 2011

Sander van Nederland
(Echt)paar
Standaard Ventilator
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2011
prima hotel voor de prijs
goedkoop
voor de prijs die je betaalt is het een prima hotel. verwacht niet teveel luxe, maar wel vriendelijk personeel met een prima kamer.
Beoordeeld 11 september 2011

bert van Nederland
Gezin met oudere kinderen
Standaard Airconditioning
Ik verbleef 11 nachten in juli 2011
Leuk hotel en vriendelijk personeel
Nog geen 50m van het strand Jimbaran.
rustig hotel met vriendelijk personeel en goed ontbijt. we hebben beneden een kamer met aan de achterkant (buiten)een ruimte met twee leuke schildpad als huisdier.
Beoordeeld 16 augustus 2011

Mickael van Frankrijk
(Echt)paar
Standaard Ventilator
Ik verbleef één nacht in september 2016
Good price quality ratio
Very nice hotel well located at 100m from Jimbaran beach. The room was clean and the beds confortable. We have rent a scooter for a reasonable price and the owner drove us to the airport. The pool is nice and the breakfast is correct with several choices of food.
Beoordeeld 12 september 2016

diana van Australië
(Echt)paar
Standaard Ventilator
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
No water in pool, very disappointing as that was main reason for booking here. Maintenance had to be done, so fair enough but we could have been notified. Room very tired and bathroom very ordinary. Breakfast not very inspiring- wouldn't take much to improve. Place felt like has seen better days. Staff friendly and helpful but just didn't seem to care. Management needs to check it out, could be a great place.
Beoordeeld 26 augustus 2016

Sophia van Nederland
(Echt)paar
Standaard Airconditioning
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
OK
OK hotel. Facilities and building old, and at the moment no water in the swimmingpool. Friendly people, comfortable bed and spacious rooms, close to the beach.
Beoordeeld 24 augustus 2016

Edith van Indonesië
(Echt)paar
Bungalow
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Not again
No maintenance at all. Swimming pool under construction, sanitary shower moldy, holder for shower broken, mold in cupboards, TV out of order etc. etc.
Beoordeeld 12 augustus 2016

Sandeep van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Bungalow
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Disappointing
Not value for money
Beoordeeld 18 juli 2016

zhengtai van China
Groep
Standaard Airconditioning
Ik verbleef één nacht in april 2016
Value for the price
WiFi not available in room which upset my partner, hotel has good location to the swimming water, not convince for food. The alacart breakfast is delicious!
Beoordeeld 26 april 2016

Amanda van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Standaard Ventilator
Ik verbleef één nacht in april 2016
Pleasant stay
Stayed for two nights. Nice room, clean, some modernisation needed but comfortable. Staff really helpful and friendly. Breakfast nice (choice of egg and toast or pancakes). Pool looked lovely, although I ever used. Close to beach down quiet road. Only issue was no wifi in rooms, only lobby. I would maybe stay nearer larger resorts next time just for personally for greater choice in restaurants. Minimal 'nightlife' this area of bay, but perfect if you want quiet stay :)
Beoordeeld 14 april 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: