Zeer goed 7,3
op basis van 511 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 511 beoordelingen
  • Hygiëne 6,9
  • Faciliteiten 6,0
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 7,4
  • Service 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 6,5
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

kay van Nederland
(Echt)paar
Standaard Airconditioning
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2013
leuk hotel, lekker zwembad schone kamers
dicht bij vliegveld en de strand bbq egt een aanrader
2 nachten verbeleven, nette kamer goede start/eind locatie voor rondreis bali
Beoordeeld 29 augustus 2013

Tineke van Nederland
Individuele reiziger
Standaard Ventilator
Ik verbleef één nacht in juni 2013
Schattig hotel vlakbij strand en eettentjes
Zwembad, ligging, prijs-kwaliteit
Beoordeeld 02 juli 2013

Hubert van Nederland
Individuele reiziger
Standaard Airconditioning
Ik verbleef 4 nachten in juni 2013
Ongedwongen sfeer, goede service.
Perfecte ligging, mooi zwembad, goede service.
Ben er al meerdere keren geweest en is echt een aanrader voor enkele dagen verblijf in Jimbaran
Beoordeeld 27 juni 2013

wouter van Nederland
Individuele reiziger
Standaard Airconditioning
Ik verbleef één nacht in maart 2013
leuk hotel als je niet te veel wil betalen
zwembad, ligging en personeel
Beoordeeld 04 april 2013

Lucas van Nederland
(Echt)paar
Standaard Airconditioning
Ik verbleef één nacht in september 2012
Schoon hotel vlakbij zandstrand
Grote kamer, vriendelijk personeel
Betaalbaar hotel vlakbij Jimbaran-strand, waar je 's avonds op het strand kan dineren! Hotel niet heel bijzonder, maar de kamer was schoon. Ideaal voor als je net aankomt in Bali, of de vlg. dag vroeg vertrekt.
Beoordeeld 16 september 2012

anna van Nederland
(Echt)paar
Standaard Airconditioning
Ik verbleef één nacht in augustus 2012
Gelegen op een rustige locatie
Rust, lekker zwembad. Goed ontbijt
villa puri royan ligt in een rustige eenrichtings straat. de kamers zijn sober ingericht, maar het bed en het sanitair zijn schoon en goed. het restaurant heeft een eenvoudige menukaart, maar het eten is er prima. er is een zwembad. ondanks dat de buitentemperatuur hoog is is het water in het zwembad aan de koude kant.
Beoordeeld 21 augustus 2012

maatje van Nederland
Gezin met jonge kinderen
Standaard Ventilator
Ik verbleef één nacht in juni 2012
gezellig knus hotel
rustige omgeving,vriendelijke personeel en behulpzaam
het hotel ligt in een rustige omgeving. in de buurt geen winkels, moet wat verder lopen. een mooi strand dichtbij het hotel heeft een klein zwembad, kamers zijn schoon maar wat oud, zeer goede bedden, douche is aan onderhoud toe
Beoordeeld 03 juli 2012

anna van Nederland
(Echt)paar
Standaard Ventilator
Ik verbleef 2 nachten in maart 2012
Rustig hotel
Als je een rustig hotel zoekt ben je hier aan het goede adres
Iets weg van de boulevard ligt Villa Puri Royan. Een onderkomen met een zwembad in de tuin. Het is rustig gelegen.De kamers zijn ruim en schoon. Het ontbijt is gevarieerd, maar eenvoudig. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk. Een nadeel is dat de honden van de eigenaar door het restaurant en de keuken lopen.
Beoordeeld 25 maart 2012

Pieter van Nederland
(Echt)paar
Standaard Airconditioning
Ik verbleef 4 nachten in februari 2012
Leuk hotel
Dicht bij het strand
wij zijn de 1 ste keer op 07 februari aangekomen en hebben al op een eerdere review een recensie geschreven.
Beoordeeld 25 februari 2012

Pieter van Nederland
(Echt)paar
Standaard Airconditioning
Ik verbleef 2 nachten in februari 2012
Leuk hotel,aardig personeel
Hotel in balinese stijl.
het hotel ligt vlak bij het strand en de vele visrestaurants, er zijn geen indonesische restaurant in de buurt. het strand is erg smerig, wordt ook niet veel aangedaan. de kamers zijn groot, beneden wat donker, er staat een hoge muur , was vroeger een buiten douche denken wij.alle kamers hebben uitzicht op het zwembad, met veel planten cq bomen.
Beoordeeld 11 februari 2012


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: