Goed 7,0
op basis van 465 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 465 beoordelingen
  • Hygiëne 6,8
  • Faciliteiten 6,7
  • Ligging 7,9
  • Kamercomfort 7,0
  • Personeel 6,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,5
Sorteer op

IKTRI van Indonesië
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Overrated star
I think this hotel's star is overrated. It's facilities are 3-star like hotel.
Beoordeeld 18 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

mohd van Maleisië
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in april 2016
Just like this hotel
Near to sun plaza
Beoordeeld 04 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

novy van Indonesië
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
nice
good place, good service, especially fair price.
Beoordeeld 02 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

BAUDOUIN van België
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
First stay in this hotel
Location, room comfort, pool
I have stayed 7 or 8 times in Medan. This was my first stay at Danau Toba hotel. A few negative points: - no safety box in room - when wanting to have juices at the pool, we asked whether we could sign to the room, answer OK. When leaving the pool area, I signed the bill with name, room number. 15 minutes later a man - never seen before - knocked at the room, saying drinks at the pool needed to be paid cash and can not be signed to the room !!! - while having dinner 9indoor restaurant0, many musquitos bite your feet and legs.
Beoordeeld 16 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

zainuddin van Maleisië
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Food very bad. Ventation fan does not functioning
Spaces rooms, good night activities & good publisiti aminities
So so
Beoordeeld 06 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Teng van Maleisië
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef 2 nachten in februari 2015
great stay
staff environment lobby
Beoordeeld 04 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ice van Indonesië
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef 4 nachten in januari 2016
Service so bad
They didnt know how to check in prosedure from agoda. So slow and wait until so long for check in. Bad education for the staff.
Beoordeeld 30 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Siti van Maleisië
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
The location was great
Very accessible and cozy room
Beoordeeld 28 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mike van Australië
Gezin met jonge kinderen
Superior
Ik verbleef 7 nachten in januari 2016
shilvock
bagus
Beoordeeld 27 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

pierre van Canada
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in januari 2016
Disappointing
Thé roms are very dark, and everything is old. Most of the electrical outlet do not work in the 2 rooms we were in. Internet is pathetic coz we need to go to lobby to use it or stand up in the corridor. The room were not ready and we're done late afternoon. They need new management. House keeping spend part of the day smoking in the stairs
Beoordeeld 25 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: