Gemiddeld 5,6
op basis van 141 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Gemiddeld



uit 141 beoordelingen
  • Hygiëne 4,9
  • Faciliteiten 2,0
  • Ligging 7,2
  • Kamercomfort 5,6
  • Service 5,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 5,9
  • Ontbijt/maaltijden 4,8
Sorteer op

Lim van Maleisië
Individuele reiziger
Standaard
Ik verbleef één nacht in januari 2014
Short, simple and casual
centrally located, easy access to taxi, restaurant and food is nearby
Easy to get food, easy to get transport and close to city, hotel room was simple and budget and value for money.
Beoordeeld 09 mei 2014

DICKY van Indonesië
Zakelijke reiziger
Standaard
Ik verbleef één nacht in maart 2014
Great
Center of city , easy to find food and transport
Great
Beoordeeld 10 april 2014

FATINA van Maleisië
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in februari 2014
good hotel. helpful staff
location
Beoordeeld 07 maart 2014

TECK van Maleisië
Individuele reiziger
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in februari 2014
Not as what expected
near medan train, on the main road
Not as good as expected with no hot water shower & poor Internet service even in the common/Public area
Beoordeeld 27 februari 2014

chua van Maleisië
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in december 2013
budget stay
easy to get food
old hotel, old furniture, old air con- not functioning well-very hot price cheap. basic breakfast like fried rice only
Beoordeeld 05 januari 2014

nurul van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Standaard
Ik verbleef één nacht in oktober 2013
affordable
cheap, clean & easy-access to town
Beoordeeld 28 december 2013

Saiful van Maleisië
Individuele reiziger
Standaard
Ik verbleef één nacht in november 2013
very budget hotel, not so comfortable
location, near to amenities and shopping
very basic with bare minimum amenities. my room was near to the kitchen and it was very noisy. the corridors are dark and scary. the service was not that good. i didn't expect much for this rate anyway. but it was close to the shopping locations and the places i wanted to go.
Beoordeeld 22 november 2013

Mohanraj van Maleisië
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in november 2013
Goolmy hotel in a good location
Friendly staff,good location and plenty of food outlets near hotel.
We did no have hot water in the bathroom.The buffet breakfast was always cold.The old building needs to be spruced up.
Beoordeeld 14 november 2013

charles van Indonesië
Zakelijke reiziger
Executive
Ik verbleef één nacht in oktober 2013
dirty
dit\rty, smell bad
Beoordeeld 04 november 2013

Tan van Maleisië
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef één nacht in september 2013
Good value for money (That's all)
Cheap / Has breakfast / Mart Opposite
Generally just cheap, do not expect good facility or services.
Beoordeeld 18 oktober 2013


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: