Geweldig 8,2
op basis van 1196 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1196 beoordelingen
  • Hygiëne 8,4
  • Faciliteiten 8,4
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 8,2
  • Service 8,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,8
Sorteer op

bert van Nederland
Individuele reizigers
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 10 nachten in augustus 2013
wederom een prima verbljf in een appartement
goed appartement, makkelijke omgeving, ruime opzet
het was deze keer iets minder goed in het restaurant, met minder goed personeel en kwaliteit. maar toch blijft dit het beste hotel in medan, zeg maar heel Sumatra. het wordt tijd dat er weer terug gegaan wordt naar zoals het enkele jaren geleden werd geleidt. het gebrek aan vriendelijkheid is steeds beter merkbaar, en dat is jammer van dit geode hotel.
Beoordeeld 25 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

bert van Nederland
Individuele reizigers
Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 8 nachten in augustus 2012
het beste appartement wat je kunt wensen
centraal gelegen, goede sfeer, perfecte leefruimte
hier heb ik gevonden wat ik altijd zoek; rust, schoonheid, netheid, gezelligheid, respect en gemak. het is jammer dat het personeel tijdens het ontbijt deze keer iets minder "familiair" was, maar verder kan ik alleen maar positief adviseren over dit tophotel.
Beoordeeld 15 september 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

bert van Nederland
Individuele reizigers
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 9 nachten in januari 2012
prettige plaats om ujt te rusten
makkelijk om vrienden te ontvangen, en centraal gelegen
kan alleen maar positief schrijven over dit hotel. zeker als je een appartment neemt, heb je een vorstelijk verblijf.
Beoordeeld 19 januari 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

bert van Nederland
Individuele reizigers
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 6 nachten in juni 2011
beste verblijf ooit
centraal gelegen, schoon, ruim en beleefd
dit verblijf was voor mij zo goed dat ik het niet kan beschrijven. ben er na 1 week weer naar terug gegaan ipv naar bali door te reizen. had een appartement (dus woonkamer incl. keuken en 1 slaapkamer) en dat had erg veel voordelen. mensen kunnen ontvangen, je "thuis voelen" als je na een drukke dag weer in je appartement komt ect ect
Beoordeeld 27 juni 2011
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Coenraad van Nederland
Zakelijke reizigers
Premier Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in oktober 2010
Mooi, vrij nieuw hotel op prima lokatie
lokatie (bij Merdeka Walk), goede kamers
service bleef wat achter bij verwachtingen, weinig coordinatie en klantgerichtheid
Representatief hotel voor de zakelijke reiziger, business centre en meeting rooms beschikbaar. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Leuke bar aansluitend aan het hotel met live-muziek.
Beoordeeld 09 december 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mark van Nederland
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juni 2010
slechte locatie en een mooie kamer
Erg luxe kamer, met een supermooie badkamer
in medan is weinig te beleven, er zijn geen leuke restaurants in de buurt, het hotel is nog niet af
Het hotel si nog niet af...het zwembad is under construction. Het personeel is erg behulpzaam en het ontbijt goed.
Beoordeeld 21 juli 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Riekent van Nederland
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in mei 2010
Beste keus in Medan
Zeer centrale ligging. Uiterst comfortabel. Uitermate vriendelijke en behulpzame staf
Niet optimaal (en te weinig) functionerende liften gym nog niet open en ongelapte ramen.
Dit hotel is door zijn uitermate centrale ligging en zijn zeer gerieflijke kamers zeker de beste keuze in Medan. Voeg daar nog bij een uiterst vriendelijke en behulpzame staf, een smaakvolle inrichting, een copieus ontbijt, een goed restaurant, een mooi zwembad, gratis interenet en het beeld is compleet. De niet altijd even snel opererende liften, het nog niet open zijn van de gym en de ongelapte ruiten kunnen afgedaan worden als kinderziektes, omdat het hotel pas onlangs geopend is. Dat het prachtige oude stadhuis onderdeel is gaan uitmaken van het hotel (en waarschijnlijk mede daarom gerestaureerd is) en het gebouw zelf beter in Las Vegas zou passen is misschien uit cultuurhistorisch/architectonisch oogpunt een grote misser, maar dat doet niet af aan de kwaliteit en het comfort van dit hotel. Kortom:een meer dan uitstekende keuze!
Beoordeeld 01 juni 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Shaiful van Maleisië
(Echt)paren
Premier Deluxe Tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
Value for money
Great location and excellent facilities. Right in the heart of all activities in Medan. However, the breakfast crowd can be off putting when group tourists are present. Too busy and finding a place to sit can be challenging. Avoid staying here during major holidays. Otherwise, very recommendable.
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lauw van Indonesië
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Good hotel
Good hotel to stay. The location near train station. And the fitness centre is good and quite complete equipment.
Beoordeeld 16 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ho van Singapore
Zakelijke reizigers
King Spa Kamer
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Good hotel
Accessible .comfortable . Premium hotel . Spacious . Helpful staff
Beoordeeld 14 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: