arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences

Jl. Balai Kota No. 1 - North Sumatra, Medan centrum, Medan, Indonesië

Geweldig 8,2
op basis van 1152 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1152 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,4
  • Faciliteiten 8,2
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 8,2
  • Personeel 8,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,8

8 bert J.
Nederland
15 september 2012
het beste appartement wat je kunt wensen
centraal gelegen, goede sfeer, perfecte leefruimte
hier heb ik gevonden wat ik altijd zoek; rust, schoonheid, netheid, gezelligheid, respect en gemak. het is jammer dat het personeel tijdens het ontbijt deze keer iets minder "familiair" was, maar verder kan ik alleen maar positief adviseren over dit tophotel.

8,3 bert J.
Nederland
19 januari 2012
prettige plaats om ujt te rusten
makkelijk om vrienden te ontvangen, en centraal gelegen
kan alleen maar positief schrijven over dit hotel. zeker als je een appartment neemt, heb je een vorstelijk verblijf.

9,7 bert J.
Nederland
27 juni 2011
beste verblijf ooit
centraal gelegen, schoon, ruim en beleefd
dit verblijf was voor mij zo goed dat ik het niet kan beschrijven. ben er na 1 week weer naar terug gegaan ipv naar bali door te reizen. had een appartement (dus woonkamer incl. keuken en 1 slaapkamer) en dat had erg veel voordelen. mensen kunnen ontvangen, je "thuis voelen" als je na een drukke dag weer in je appartement komt ect ect

7,7 Coenraad H.
Nederland
09 december 2010
Mooi, vrij nieuw hotel op prima lokatie
lokatie (bij Merdeka Walk), goede kamers
service bleef wat achter bij verwachtingen, weinig coordinatie en klantgerichtheid
Representatief hotel voor de zakelijke reiziger, business centre en meeting rooms beschikbaar. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Leuke bar aansluitend aan het hotel met live-muziek.

7,7 Mark O.
Nederland
21 juli 2010
slechte locatie en een mooie kamer
Erg luxe kamer, met een supermooie badkamer
in medan is weinig te beleven, er zijn geen leuke restaurants in de buurt, het hotel is nog niet af
Het hotel si nog niet af...het zwembad is under construction. Het personeel is erg behulpzaam en het ontbijt goed.

9,7 Riekent D.
Nederland
01 juni 2010
Beste keus in Medan
Zeer centrale ligging. Uiterst comfortabel. Uitermate vriendelijke en behulpzame staf
Niet optimaal (en te weinig) functionerende liften gym nog niet open en ongelapte ramen.
Dit hotel is door zijn uitermate centrale ligging en zijn zeer gerieflijke kamers zeker de beste keuze in Medan. Voeg daar nog bij een uiterst vriendelijke en behulpzame staf, een smaakvolle inrichting, een copieus ontbijt, een goed restaurant, een mooi zwembad, gratis interenet en het beeld is compleet. De niet altijd even snel opererende liften, het nog niet open zijn van de gym en de ongelapte ruiten kunnen afgedaan worden als kinderziektes, omdat het hotel pas onlangs geopend is. Dat het prachtige oude stadhuis onderdeel is gaan uitmaken van het hotel (en waarschijnlijk mede daarom gerestaureerd is) en het gebouw zelf beter in Las Vegas zou passen is misschien uit cultuurhistorisch/architectonisch oogpunt een grote misser, maar dat doet niet af aan de kwaliteit en het comfort van dit hotel. Kortom:een meer dan uitstekende keuze!

10 mee N.
Maleisië
27 juni 2016
good location
clean and good location

8,8 Bernadus K.
Indonesië
19 juni 2016
good location, clean, part of aston group
good location, just across of train station, from airport. exactly at city center of Medan

9,2 labana S.
Indonesië
16 juni 2016
Great hotel, great room, one of the best in medan
i am a regular here, and no complaints

9,6 Anissa H.
Verenigd Koninkrijk
13 juni 2016
great hotel
Very much enjoyed my stay there