Terug naar hotelinformatie

Goed 7,4
op basis van 1269 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 1269 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,8
  • Faciliteiten 6,7
  • Ligging 6,9
  • Kamercomfort 7,6
  • Personeel 7,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 6,2
Geverifieerde beoordelingen

Henk L. van Nederland
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2012
Schone en ruime kamers
Schone en ruime kamers
Extended stay via Agoda is erg goed in behandeling genomen. Goede service, vriendelijke personeel, schone en ruime kamers.
Beoordeeld 29 augustus 2012

Henk L. van Nederland
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2012
Een prima hotel met ruime en schone kamers.
De ruime en schone kamers. De ligging van het hotel. De verhouding prijs en kwaliteit van de service.
Dit betreft een hotel met ruime, schone kamers en een heerlijke ruime badkamer. De hotel is flink met kamer uitbreiding bezig. Ik wordt dus hier dus druk aan gewerkt maar ik ervaar hier persoonlijk geen last. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het enige minpunt is het ontbijt. Het hotel is nodig toe aan nieuwe servies en bestek en dient te letten op de presentatie van het ontbijt. Voor de rest een prima hotel.
Beoordeeld 28 augustus 2012

Manon O. van Nederland
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in augustus 2012
Goed hotel met heerlijke bedden
Schoon
Goed en schoon hotel, ontbijt was lekker (toast, fruit en veel Indonesisch eten). Kamer was ruim.
Beoordeeld 24 augustus 2012

Joyce S. van Nederland
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in maart 2012
Prima, 5sterren klasse
ruim, mooi zwembad
Prima verblijf, hoge service van vriendelijk personeel. Helaas erg lang op taxi's moeten wachten.
Beoordeeld 11 april 2012

Johannes H. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in januari 2012
Voor wie geen moeite heeft met disco
Heel mooie en schone kamers
Personeel niet echt vriendelijk, duidelijk gebrek aan goede dagelijkse leiding. Ontbijt te pittig voor westerse maag. Geen fruit bij ontbijt
Beoordeeld 13 januari 2012

Reinier E. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2011
prettig, zakelik gericht hotel
schoon / ruim hotel
vriendelijk en behulpzaam personeel. Schone kamers en doucheruimtes.Enigszins wat geluidsoverlast wegens verbouwing en druk verkeer op straat.Westers ontbijt is zeer beperkt ,zeer uitgebreid Indonesisch ontbijt.
Beoordeeld 23 oktober 2011

ASGAR J. van Maleisië
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Ok but not up to expectation
The location of this hotel is not as I think. Walking along the street seems risky as being told by the hotel staff. Hard to get taxi. Becak available but not comfy and have to take the risk.
Beoordeeld 29 augustus 2016

Dedi N. van Indonesië
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Small hotel but value for your money
this is a good choice if you have plan for short stay betwen 1 or 2 days, because good to take a little rest here
Beoordeeld 12 augustus 2016

Mohamad S. van Maleisië
Groepen
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Value for Money
We had a very good stay for three nights. The staff were very friendly and helpful. The room was very clean. The wifi is very strong. The breakfast was marvelous.
Beoordeeld 05 augustus 2016

mohd S. van Maleisië
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in april 2016
value for money
good location
Beoordeeld 02 augustus 2016