Goed 7,4
op basis van 1278 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 1278 beoordelingen
  • Hygiëne 7,8
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 6,9
  • Kamercomfort 7,6
  • Personeel 7,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 6,2
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Henk van Nederland
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2012
Schone en ruime kamers
Schone en ruime kamers
Extended stay via Agoda is erg goed in behandeling genomen. Goede service, vriendelijke personeel, schone en ruime kamers.
Beoordeeld 29 augustus 2012

Henk van Nederland
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2012
Een prima hotel met ruime en schone kamers.
De ruime en schone kamers. De ligging van het hotel. De verhouding prijs en kwaliteit van de service.
Dit betreft een hotel met ruime, schone kamers en een heerlijke ruime badkamer. De hotel is flink met kamer uitbreiding bezig. Ik wordt dus hier dus druk aan gewerkt maar ik ervaar hier persoonlijk geen last. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het enige minpunt is het ontbijt. Het hotel is nodig toe aan nieuwe servies en bestek en dient te letten op de presentatie van het ontbijt. Voor de rest een prima hotel.
Beoordeeld 28 augustus 2012

Manon van Nederland
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in augustus 2012
Goed hotel met heerlijke bedden
Schoon
Goed en schoon hotel, ontbijt was lekker (toast, fruit en veel Indonesisch eten). Kamer was ruim.
Beoordeeld 24 augustus 2012

Joyce van Nederland
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef één nacht in maart 2012
Prima, 5sterren klasse
ruim, mooi zwembad
Prima verblijf, hoge service van vriendelijk personeel. Helaas erg lang op taxi's moeten wachten.
Beoordeeld 11 april 2012

Johannes van Nederland
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in januari 2012
Voor wie geen moeite heeft met disco
Heel mooie en schone kamers
Personeel niet echt vriendelijk, duidelijk gebrek aan goede dagelijkse leiding. Ontbijt te pittig voor westerse maag. Geen fruit bij ontbijt
Beoordeeld 13 januari 2012

Reinier van Nederland
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2011
prettig, zakelik gericht hotel
schoon / ruim hotel
vriendelijk en behulpzaam personeel. Schone kamers en doucheruimtes.Enigszins wat geluidsoverlast wegens verbouwing en druk verkeer op straat.Westers ontbijt is zeer beperkt ,zeer uitgebreid Indonesisch ontbijt.
Beoordeeld 23 oktober 2011

Muhammad van Maleisië
Individuele reizigers
Executive
Ik verbleef één nacht in september 2016
Pleasant Hotel
Good hotel for traveler. Comfortable room, good breakfast and there's SPA behind the hotel.
Beoordeeld 25 september 2016

TAN van Maleisië
Individuele reizigers
Executive
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Good hotel
Good environment , clean and big room
Beoordeeld 14 september 2016

anitah van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
STAFF NOT FRIENDLY
FACILITIES HAVE TO IMPROVE
Beoordeeld 02 september 2016

irvan van Indonesië
Zakelijke reizigers
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
good
good
Beoordeeld 01 september 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: