2015
Geweldig 8,2
op basis van 2389 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 2389 beoordelingen
  • Hygiëne 8,4
  • Faciliteiten 7,9
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 8,2
  • Service 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 7,7
Sorteer op

Luc van België
(Echt)paar
Ik verbleef één nacht in september 2011
Luxe in Indonesie
prachtige kamers en dito sevice. Het ontbijtbuffet is fantastisch
Na een lange vlucht is deze lokatie een oase. De ligging is niet bijzonder bijster, maar Medan als stad is al helemaal niet bijzonder. De bar op de topverdieping geeft een prachtich zicht op de stad, maar de prijzen zijn ook top. De kamers zijn zeer ruim en piekfijn in orde. Een aanraderals je tegen promotieprijzen kan reserveren.
Beoordeeld 10 oktober 2011

Rita van België
(Echt)paar
Superior Deluxe
Ik verbleef één nacht in september 2011
Professioneel gerund en comfortabel hotel
Zeer goede douche en zeer lekker ontbijt, met vers gemaakte koffie
Wij verbleven er 2x 1 nacht, 1x superior de luxe en 1x grand deluxe, telkens voor/na vlucht. Hoewel de grand deluxe echt heel ruim is met schitterende badkamer, bieden beide types kamer comfort en rust. Bediening is zeer goed; ontbijt is uitstekend: lekkere koekjes, brood, 1 type lekkere kaas (geen ZIZ type, zoals vaak in Indonesië), vers gemaakte koffie per individueel tasje. Goede restaurants: zowel The EDGE (wel zeer duur naar Indonesische maatstaven, maar zeer goed en mooi zicht op stad) als het Swiss Café. Helaas wel overal voltapijt in kamer. Internet werkt goed in kamers. Goede geluidsisolatie (geen hinder van nochtans drukke straat, geen hinder van buren...). Op een aantal details na, zeer goed hotel met vriendelijke en goede service. Hotel was ook zo vriendelijk om 1 van onze koffers een week te bewaren.
Beoordeeld 10 oktober 2011

Frank van Nederland
Groep
Ik verbleef één nacht in september 2011
Prima hotel voor een paar dagen Medan
Mooie grote en verzorgfde kamers, leuk zwembad en prima ontbijt.
het grand swiss-belhotel medan ligt niet bepaald centraal maar voor een stad die nauwelijks een echt herkenbaar centrum heeft is dat geen probleem. met taxi (wel vragen naar de meter)is alles snel bereikbaar. het verblijf van drie dagen in medan was prima te noemen: goed verzorgde kamers, vriendelijk en behulpzaam personeel en goed ontbijt. jammer van het aparte rookgedeeelte en jammer van de dagelijkse engelstalige krant die steeds was beloofd maar nooit is ontvangen. het zwembad is klein maar prima voor een snelle en koele duik. bovenste etage kent een mooi uitzicht over de stad waar het leuk zitten is.
Beoordeeld 27 september 2011

Michael van Nederland
Gezin met oudere kinderen
Superior Deluxe
Ik verbleef één nacht in augustus 2011
goed hotel
ligging, waar voor geld, voorkomend personeel
tweede keer in een week, goede ervaringen al de eerste keer
Beoordeeld 27 augustus 2011

Cornelis van Nederland
(Echt)paar
Ik verbleef één nacht in juli 2011
Lovely hotel and service with a smile
zeer nette kamer en een mooi zwembad
hotel met allure, zeer nette bediening. het hotel ligt aan de weg, maar is geen belemmering. van het verkeer geen enkele hinder gehad. mooi zwembad, wat voor het grootste gedeelte privé was. de andere voornamelijk aziatische gasten, maken geen gebruik van het zwembad. de kamer was stijlvol ingericht en de badkamer van alle gemakken voorzien. alle benodigde toiletartikelen waren aanwezig.
Beoordeeld 27 juli 2011

ronald van Nederland
(Echt)paar
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2010
fantastisch hotel in medan
alles doet 5-sterren aan in dit hotel
naar buiten om te wandelen
het hotel voelt werkelijk als 5-sterren aan , de kamers zijn ruim en licht, het hotel personeel doet zijn uiterste best nog niet geboekt via agoda werd het business centre beschikbaar gesteld om de boeking alsnog te doen bedden zijn zeer comfortabel en het ontbijt is met geen pen te beschrijven zo goed als dit is
Beoordeeld 10 december 2010

Kanagasundaram van Maleisië
Groep
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Excellent and nice ambience
Staff friendliness
Beoordeeld 26 september 2016

polyanski van Indonesië
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef één nacht in september 2016
nice hotel
good service. Clean. worth the money
Beoordeeld 23 september 2016

Loh van Maleisië
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
Nice place to visit
Easy and convenient to town
Beoordeeld 21 september 2016

Pei van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
hotel lift is under maintenance
connected to Cambridge mall. staff are professional and efficient
Beoordeeld 19 september 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: