Zeer goed 8,0
op basis van 1675 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1675 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,3
  • Kamercomfort 8,1
  • Service 7,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

SELVARAJU van Maleisië
Individuele reizigers
Deluxe kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Fair stay at medan
This was my second time stay at ARYADUTA MEDAN, basically the main needs all are there and we i am quiet satisfied ...just only 1~2 minor issues we faced but basically it was my mistake too
Beoordeeld 28 september 2016

Gilmar van Verenigde Staten
(Echt)paren
Grand Deluxe tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
2
Excellent room excellent service
Beoordeeld 27 september 2016

Jeffrey van Australië
(Echt)paren
Grand Deluxe tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Average
Ok but getting old
Beoordeeld 27 september 2016

Leo van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Business Deluxe kamer
Ik verbleef 3 nachten in mei 2015
nice place
nice
Beoordeeld 26 september 2016

Siti van Singapore
Individuele reizigers
Deluxe kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in november 2013
Clean room
All perfect
Beoordeeld 22 september 2016

Ria van Indonesië
Individuele reizigers
Business Deluxe kamer
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Serene and Vintage hotel with perfect location
I was there for the weekend, and the staff were very nice even when i checked in past midnight. The staffs were very accommodating. The location was right in the center of everything, so it was perfect for me to go places. I have always stayed here every time i visit Medan, and will definitely come back here again.
Beoordeeld 21 september 2016

Peng van Singapore
Zakelijke reizigers
Deluxe kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Short stay
Hotel is ageing and this can be observed in the wood work. Need improvements to the dining area near the windows as it can get hot in the morning after 9am. Room conditions is still satisfactory.
Beoordeeld 20 september 2016

Daniel van Verenigde Staten
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
A Bit Disappointing
Good: decent breakfast, nice looking lobby, great bathrooms Bad: room was a bit old and dirty, the pool was disgustingly dirty, the connecting mall has almost nothing left
Beoordeeld 20 september 2016

Reinhard van Nieuw-Zeeland
Groepen
Deluxe kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Nice location..top of building
Top 3 levels are hotel away from hustle and bustle of busy Medan. Good service..good breakfast..near evening Market and Railway Station.
Beoordeeld 19 september 2016

Lynne van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Good hotel which goes above and beyond.
Hotel provided free mobile internet for guests, staff were friendly and helpful.
Beoordeeld 16 september 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: