Zeer goed 8,0
op basis van 1670 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1670 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,3
  • Kamercomfort 8,1
  • Service 7,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Ria van Indonesië
Individuele reiziger
Business Deluxe kamer
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Serene and Vintage hotel with perfect location
I was there for the weekend, and the staff were very nice even when i checked in past midnight. The staffs were very accommodating. The location was right in the center of everything, so it was perfect for me to go places. I have always stayed here every time i visit Medan, and will definitely come back here again.
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Peng van Singapore
Zakelijke reiziger
Deluxe kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Short stay
Hotel is ageing and this can be observed in the wood work. Need improvements to the dining area near the windows as it can get hot in the morning after 9am. Room conditions is still satisfactory.
Beoordeeld 20 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Daniel van Verenigde Staten
Gezin met jonge kinderen
Deluxe kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
A Bit Disappointing
Good: decent breakfast, nice looking lobby, great bathrooms Bad: room was a bit old and dirty, the pool was disgustingly dirty, the connecting mall has almost nothing left
Beoordeeld 20 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Reinhard van Nieuw-Zeeland
Groep
Deluxe kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Nice location..top of building
Top 3 levels are hotel away from hustle and bustle of busy Medan. Good service..good breakfast..near evening Market and Railway Station.
Beoordeeld 19 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lynne van Maleisië
(Echt)paar
Deluxe kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Good hotel which goes above and beyond.
Hotel provided free mobile internet for guests, staff were friendly and helpful.
Beoordeeld 16 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KONG van Maleisië
(Echt)paar
Deluxe kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
We like most the swimming pool and the smiling staffs.
We enjoy spending sometime relaxing by the fascinating swimming pool with it's beautiful landscape. Each time when we passed by the staffs, we will received greetings and sweet smiles. The staffs are very helpful too.
Beoordeeld 15 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dato van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Very interesting stay
A hotel as one stop center.U can find what u need.
Beoordeeld 12 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Siak van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Great hotel
Just a short walk to railink and Merdeka
Beoordeeld 06 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SELVARAJU van Maleisië
Individuele reiziger
Deluxe kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Right choice at Medan , no regret !!
I review many hotels , before i made my booking to Arya Duta. Initially the review shows 8 , this gives me an confident to book it. After my stay, i would like to say i made a fantastic choice . Hotel location , staff, food , safety , room cleanliness , comfort all drive me to no reason for complaint . I strongly suggest any one to book this hotel & i will be go here again for sure.
Beoordeeld 05 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

kok van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Value for money, centrally located and convenient for business traveler.
Beoordeeld 01 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: