Terug naar hotelinformatie

Geweldig 8,8
op basis van 1439 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1439 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 9,1
  • Faciliteiten 8,6
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 8,9
  • Personeel 9,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,7
  • Ontbijt/maaltijden 8,5
Sorteer op

Siward V. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in april 2010
fantastisch hotel
prima service , vriendelijk en zeer goed opgeleid personeel schone en volledig ingerichte kamers heerlijk eten prima zwembad
als ik lang nadenk , kom ik tot het punt dat er een betere excursie service zou kunnen zijn als zakelijk reiziger wil je vaak 1 dag een excursie/sightseeing doen dit zou beter vanuit het hotel aangeboden kunnen worden
verrassend goed hotel zeer vriendelijk, behulpzaam personeel personeel is zeer goed opgeleid en handelt allemaal gelijk in vergelijkbare omstandigheden je wordt zeer persoonlijk behandeld in dit hotel is de beste jw marriott hotel waar ik gelogeerd heb (heb al in veel marriotts overnacht) een zeer aantrekkelijke prijs per overnachting zeer snelle actie indien je met een vraag / opmerking komt prima fitness/sportactiviteiten, schoon zwembad in en uitchecken ging zeer vlot goede taxiservice waarbij de hoteltaxi gebruikt kan worden, maar men is ook bereid een goedkopere taxi aan de weg aan te roepen zeer goede executive lounge, met rustige omgeving om te eten te drinken en gratis internet te gebruiken ( incl printen)
Beoordeeld 20 mei 2010

sukri H. van Indonesië
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
EXCELLENT
recommend this hotel for other traveller
Beoordeeld 26 augustus 2016

Chen C. van Maleisië
Groepen
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Huge Room and Good Service
It is amazing to stay at JW Marriott. I enjoy the spacious room with good facilities in the Hotel and wide variety of Breakfast. It is convenient as they have shuttle to the Mall too.
Beoordeeld 25 augustus 2016

Karlheinz S. van Duitsland
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Dissapointed
Toilets near Breakfast Area dirty, Exclusive Floor nothing special. All in all , there are much better Hotels around
Beoordeeld 24 augustus 2016

Josua S. van Indonesië
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Good hotel
Over all, i was satisfied.
Beoordeeld 24 augustus 2016

kek L. van Maleisië
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
good in medan
ok is a good hotel and marriot always doing what they should.
Beoordeeld 22 augustus 2016

Ririn H. van Indonesië
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Cozy and high standard hotel
Looking forward to visit back this hotel.
Beoordeeld 18 augustus 2016

William S. van Indonesië
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Below expectations
No shower screens provided. Room key not functioning and have to be replaced many times.
Beoordeeld 15 augustus 2016

William S. van Indonesië
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Below expectations.
No shower screens provided. Room key not functioning and have to be replaced many times.
Beoordeeld 15 augustus 2016

Sherry L. van Maleisië
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
EXCELLENT HOTEL WITH GOOD LOCATION
Hotel looked clean with expected good services
Beoordeeld 08 augustus 2016