Geweldig 8,8
op basis van 1467 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1467 beoordelingen
  • Hygiëne 9,1
  • Faciliteiten 8,6
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 8,9
  • Service 9,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,7
  • Ontbijt/maaltijden 8,5
Sorteer op

Siward van Nederland
(Echt)paar
Ik verbleef 4 nachten in april 2010
fantastisch hotel
prima service , vriendelijk en zeer goed opgeleid personeel schone en volledig ingerichte kamers heerlijk eten prima zwembad
als ik lang nadenk , kom ik tot het punt dat er een betere excursie service zou kunnen zijn als zakelijk reiziger wil je vaak 1 dag een excursie/sightseeing doen dit zou beter vanuit het hotel aangeboden kunnen worden
verrassend goed hotel zeer vriendelijk, behulpzaam personeel personeel is zeer goed opgeleid en handelt allemaal gelijk in vergelijkbare omstandigheden je wordt zeer persoonlijk behandeld in dit hotel is de beste jw marriott hotel waar ik gelogeerd heb (heb al in veel marriotts overnacht) een zeer aantrekkelijke prijs per overnachting zeer snelle actie indien je met een vraag / opmerking komt prima fitness/sportactiviteiten, schoon zwembad in en uitchecken ging zeer vlot goede taxiservice waarbij de hoteltaxi gebruikt kan worden, maar men is ook bereid een goedkopere taxi aan de weg aan te roepen zeer goede executive lounge, met rustige omgeving om te eten te drinken en gratis internet te gebruiken ( incl printen)
Beoordeeld 20 mei 2010

Retno van Indonesië
Zakelijke reiziger
Ik verbleef één nacht in juli 2013
A memorable time stayed at JW Marriot Medan
I cannot forget how i really enjoyed the comfy bed and pillow after long day business meeting. Value for money on room rate charged. I will surely stay again at JW Marriot hotel Medan.👍
Beoordeeld 30 september 2016

MAY van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe 1 Kingsize of 2 Tweepersoonsbedden
Ik verbleef 3 nachten in februari 2016
GOod
Good
Beoordeeld 29 september 2016

LEE van Zuid-Korea
Zakelijke reiziger
Business Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in september 2016
GOOD
GOOD
Beoordeeld 27 september 2016

Reza van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Deluxe 1 Kingsize of 2 Tweepersoonsbedden
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Good
Pleasant staff
Beoordeeld 23 september 2016

Asokan van Maleisië
(Echt)paar
Deluxe 1 Kingsize of 2 Tweepersoonsbedden
Ik verbleef één nacht in september 2016
Good ambience
Stayed for 2 nights & was aware WIFI chargeable separately but IDR170,000 for a 24 hours usage is ridicoulusly high; could have embedded this charge into room price; it's mandatory nowadays to stay in hotels with wifi & dont mind reasonable prices or at least provide indicative rates. I opted & used local mobile internet with hotspot which is much cheaper then the hotel rates
Beoordeeld 20 september 2016

Harrison van Indonesië
Zakelijke reiziger
Deluxe 1 Kingsize of 2 Tweepersoonsbedden
Ik verbleef één nacht in september 2016
Dbest
good service
Beoordeeld 20 september 2016

hendra van Indonesië
(Echt)paar
Business Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Beautifull room and design
Recomend
Beoordeeld 16 september 2016

hendra van Indonesië
(Echt)paar
Deluxe 1 Kingsize of 2 Tweepersoonsbedden
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Nice hotel and design
Very recomend
Beoordeeld 16 september 2016

hendra van Indonesië
(Echt)paar
Deluxe 1 Kingsize of 2 Tweepersoonsbedden
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Nice hotel
Like this hotel n room
Beoordeeld 16 september 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: