Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 885 beoordelingen
  • Hygiëne 7,8
  • Faciliteiten 6,6
  • Ligging 7,7
  • Kamercomfort 7,6
  • Service 7,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 6,5
Sorteer op

Jamil van Maleisië
Groep
Superior
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Nice Hotel
Near to shopping mall and easy to get food at shopping mall
Beoordeeld 22 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Martini van Indonesië
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
overall good
overall good
Beoordeeld 22 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Maraden van Indonesië
Zakelijke reiziger
Executive
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
not suiteable
This is 3 stars hotel
Beoordeeld 20 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

shaderon van Maleisië
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Good location
Its easy access for traveling from and to airport. Very near from train station and close with Centre Point Mall. Suitable for those who just like walking activity.
Beoordeeld 08 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Martini van Indonesië
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juli 2016
OK
OK
Beoordeeld 28 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Justin van Maleisië
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Great Place to stay
Clean and convenient place to stay. Near malls and train station.
Beoordeeld 26 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Adam van Indonesië
Gezin met jonge kinderen
Superior
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Nice hotel
thank u
Beoordeeld 20 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Adam van Indonesië
Gezin met jonge kinderen
Superior
Ik verbleef één nacht in juli 2016
nice hotel
thank u
Beoordeeld 20 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Johndry van Indonesië
Groep
Superior
Ik verbleef één nacht in juli 2016
late check in
im staying at karibia for 1 night ( 2 connecting rooms ) , i check in at 1.30 PM just for 1 room, because another room is still being cleaned. I wait and wait for another room until 3PM!!!! so disappointed for that ( I request early check in at Agoda ) .
Beoordeeld 14 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sisilyana van Indonesië
Groep
Superior
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
room is spacious', the aircon doesn't work at the 1st night but it did work well after i complaint t
will come here again for next trip
Beoordeeld 12 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: