Goed 7,1
op basis van 294 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 294 beoordelingen
  • Hygiëne 6,7
  • Faciliteiten 5,5
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 6,9
  • Service 7,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op

A van Indonesië
Zakelijke reizigers
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Islamic atmosphere hotel near the ancient mosque
Good location , good cleanliness and Islamic oriented as its name.
We feel comfortable as its always be our destination hotel for us in Medan. We inform to the hotel management to pay attention of few staffs that taking foods from breakfast buffet for them selves during breakfast time ( 07.00-10.00am). We noticed this still happening since our last trip ( last six month and last year). Please pay attention to this kind of staffs attitude.
Beoordeeld 12 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

nurul van Maleisië
Individuele reizigers
Superior tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Old facilities
Very bad facility and enviroment
Cant recommend this hotel
Beoordeeld 10 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Fauzi van Maleisië
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
Good hotel
location, food, environment
located nearby grand mosque, easy for Muslim for prayer
Beoordeeld 11 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

mohamed van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
Good
Location. Money. Staff friendly
Nice
Beoordeeld 11 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Khairil van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
MADANI HOTEL. MEDAN
1. Location near mosque.
Not so as we arr separated from our kids. We have requested for 4 adjoining rooms but was not granted. Air con in one of the room is not working at all. Was move to Nother room after a number of complaints. The bed in one of the room was presented with a broken leg. The room smells.... Security is not really good.
Beoordeeld 21 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dayang van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Superior
Ik verbleef één nacht in december 2015
Need to improve a lot on the cleanliness.
Staff and manager very helpfull, location very good.
All was good except for the room is already run down and toilet and bathroom not very clean. Otherwise, staff and manager is very helpful and friendly. Good location for tourist.
Beoordeeld 19 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

norsianti van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Superior
Ik verbleef 2 nachten in november 2013
old hotel
halal,muslim
The hotel room cobdition is not comfy because all the furniture was old and the toilet smelly
Beoordeeld 09 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Emyliyana van Singapore
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Close to many locations
location, value for money, cleanliness
It was great!
Beoordeeld 08 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

galuh van Indonesië
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Bachelor degre
Good location,islamic concept,near with masjid raya medan
Need to improve hotel room maintenece,tv cable,bathroom condition,leak sink,carpet cleanliness,and room odor smell cigaretes
Beoordeeld 05 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kartini van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Superior
Ik verbleef één nacht in september 2015
Comfortable stay bt...
Centrally located near to the big mosque
We booked 2 rooms. 1 room was w/o aircon and old tv. The other room was ok and with lcd screen. Though they can't fix it, we just stayed in the room (though a little stuffy). Staff are wonderful and nice though. We were allowed to check in the room early (depending on the occupancy of the hotel) :)
Beoordeeld 27 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: