Goed 7,5
op basis van 2708 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 2708 beoordelingen
  • Hygiëne 7,5
  • Faciliteiten 6,7
  • Ligging 7,7
  • Kamercomfort 7,5
  • Personeel 7,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

WILLIAM van België
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in oktober 2011
modern en comfortabel hotel, vriendelijk personeel
op 15 min. rijden van de luchthaven, moneychanger vlak voor de ingang van het hotel
nieuw en modern hotel. Ideaal voor een kort verblijf in afwachting van een aansluitende vlucht. Medan is immers een vuile stad die de toerist niets te bieden heeft. Wij, als backpackers kozen dit hotel op basis van de ligging, de interessante prijs en omwille van het feit dat een goed guesthouse zoeken in dergelijke stad geen evidentie is.
Beoordeeld 28 november 2011

Nicole van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in oktober 2011
aardig hotel kleine kamers
ligging
Maar 1 nacht geweest voor 1 nacht een prima hotel.
Beoordeeld 27 november 2011

Tanja van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in oktober 2011
Prettig hotel in het centrum van Medan
Schoon, vriendelijk, rustig hotel
We hebben twee keer, een nacht in dit hotel overnacht. De service was goed en vriendelijk. Het ontbijt was wat mager, het buffet zag er niet aantrekkelijk uit. Alleen de bubur ayam was goed.
Beoordeeld 29 oktober 2011

Donald van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 5 nachten in september 2011
goed hotel met prima service. Goede locatie
prettige kamers en uitgebreid ontbijt,goed verblijf
aangenaam verblijf, op loop afstand van moll en Tip Top restaurant.
Beoordeeld 19 oktober 2011

Johannes van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in oktober 2011
Leuk hotel met heel vriendelijk personeel
De prijs en ligging
Heel vriendelijke n behulpzaam personneel, leuke ruime kamer met grote safetybox en waterkoker voor thee en koffie te maken. Erg goed bed met goed kussen.
Beoordeeld 12 oktober 2011

Marit van Nederland
Groepen
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2011
Super hotel
grote kamer, schoon, mooie badkamer, vriendelijk personeel, goedkoop
Beetje hard bed, maar voor de rest prima. goede locatie.
Beoordeeld 10 september 2011

Thomas van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in augustus 2011
Best deal in town!
Modern, stylish, great service, great value for your money
Een nieuwe, schone, moderne oase van rust in het verder vrij hectische Medan. Gastvrije ontvangst en zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Zeker geboekt via Agoda is het 'great value for your money'. Geef met boeken bij opmerkingen aan of je wel of geen 'smoking room' wilt. Ontbijt is zowel Indonesisch als 'Europees'en is meer dan ok. Wij bevelen het iedereen aan.
Beoordeeld 20 augustus 2011

Pieter van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in juni 2011
Leuk hotel
Goede prijs - kwaliteitverhouding
Mooi nieuw hotel. Goede prijs - kwaliteitverhouding. Heerlijke badkamer en n super bed!!!
Beoordeeld 26 juni 2011

Erick van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in juni 2011
modern budget hotel
centraal gelegen
goed centraal gelegen hotel. via achteruitgang direct gelegen aan de "selat panjang" (hawker stalls eetgelegenheden) op loopafstand van de "merdeka walk" (eetstalletjes)
Beoordeeld 22 juni 2011

zulkifli van Brunei Darussalam
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef één nacht in september 2016
Simply the best
Pros: has shown faith in terms design of floor layout to guest room & facilities arrangement . Free excellent breakfast with varieties food to choose. Cons: Need smiley & polite staffs. Avoid staff with worriedsome & stress faces especially who handle at the lobby. Those staffs at loading bays need training to attend guest proffesionally. (train that tip is seconded to them)
Beoordeeld 25 september 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: