Terug naar hotelinformatie

Aangenaam 6,7
op basis van 299 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 299 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 6,8
  • Faciliteiten 5,5
  • Ligging 7,2
  • Kamercomfort 6,8
  • Personeel 6,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,3
  • Ontbijt/maaltijden 5,6

Jarearnrut W. van Thailand
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in april 2016
very good
very good
Beoordeeld 25 april 2016

Michal S. van Polen
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in maart 2016
.
.
Beoordeeld 03 april 2016

Carsten C. van Maleisië
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
Wisma Sederhana Hotel
Great price, hearty breakfast, very polite and efficient staff ! Near to central location with no big crowds. Easy access, many mini bus, beca (rickshaw). Worth the money here ! The WiFi is much better than before although at times the internet in the room is slow.
Beoordeeld 23 maart 2016

Carsten C. van Maleisië
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Great value for money !
For the price, location, hearty breakfast and quietness with no big crowds, this hotel is a clear winner ! The staff is wonderful, friendly and it is a better choice than its near neighbors.
Beoordeeld 20 maart 2016

wei T. van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 4 nachten in maart 2016
Budget for traveller
great price. Big room
Beoordeeld 19 maart 2016

NURUL A. van Maleisië
Groepen
Ik verbleef 4 nachten in maart 2016
Best Hotel
aircond not good.
Beoordeeld 08 maart 2016

Niall F. van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
Cheap for a short stay
Staff are friendly
Rooms are very small- many of the rooms have no window - problems with dampness, mattresses are terrible but staff friendly and helpful
Beoordeeld 18 februari 2016

Tam S. van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Nice location, other still need improvement
Shower is nt function well, the room is not clean tidily. Light is dim and bathroom is smelly. No toilet paper provided. Breakfast is really limited, with fried mee and an egg only. Location is good but seem dangerous there bcoz dark street.
Beoordeeld 12 februari 2016

Lim M. van Maleisië
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Value for money
Value for money, dont put too high expectation. Great location as nearby many chinese hawker stalls.
Beoordeeld 12 februari 2016

Charles G. van Verenigd Koninkrijk
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in december 2015
OK
Tidy, Clean and Cheap
Rooms are new renovated, but things do not work properly. Water alternated scalding and freezing in the shower and AC took 14 hours to cool the room. Lift makes a 'ding' at every floor, keeping us awake all night. However, it has potential and is value for money.
Beoordeeld 31 december 2015