arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

2015
Zeer goed 7,7
op basis van 1553 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1553 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,6
  • Faciliteiten 7,3
  • Ligging 8,3
  • Kamercomfort 7,8
  • Personeel 7,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 7,3

Frederic H.
Nederland
29 oktober 2011
prima hotel met goede service
ruime Lobby met goede gelegenheid om gasten te ontvangen
Jammer dat er net een verbouwing aan de gang was met veel lawaai. Internet gaf veel problemen.

Juan S.
Spanje
28 augustus 2011
Vervelend zeer zakelijk hotel
Geen
Redelijk luxe hotel in Surabaya (maar ook wel aan de prijs). Persoonlijk zou ik hier niet meer naar toe gaan. Ze zijn erg zakelijk en alles is op geld gericht. Je moet overal voor betalen en ook nog belachelijke prijzen (bv. wifi voor 5E per uur! Ten eerste zou wifi gratis moeten zijn in zo'n hotel en ten tweede zijn dit geen Indonesische prijzen). Geen airport service. Zwembad was gesloten en niemand kon ons uitleggen waarom. Slecht hotel.

veronique S.
Nederland
03 maart 2011
lokatie prima maar kamers waren benauwd en stonken
xx
Lokatie is prima. Het hotel wordt gerenoveerd, wij zaten in een gerenoveerde kamer die heel vochtig was en enorm stonk!! Het leek wel of de stuc nog niet goed opgedroogd was. De airco kon dit ook niet verhelpen. Het ontbijt was niets bijzonders.

Christina O.
Nederland
10 november 2010
Goed Hotel weinig mis mee
Dicht bij mall
Ver buiten centrum Jakarta
Het was een goed hotel met vriendelijk personeel. De liften duurde wat lang maar verder een prima hotel om een paar nachten in te verblijven. De kamers waren schoon alhoewel de kamers wat verouderd waren. We kunnen dit hotel aanbevelen aan anderen die een paar dagen in Jakarta verblijven

HUGO G.
België
06 oktober 2009
Garden Palace Hotel
In dit hotel is de klant werkelijk koning.Zeer vriendelijk personeel die altijd voor je klaar staat.Kamers zeer proper.Goed restaurant.
Het enige nadeel in dit hotel is,dat er mag gerookt worden in het restaurant.Terwijl je bezig bent met ontbijten zitten sommige mensen naast je te roken.
In dit hotel is de klant werkelijk koning.Zeer vriendelijk personeel die altijd voor je klaar staat.Kamers zijn zeer proper en word elke dag piekfijn in orde gebracht.Ook internet op de kamers.Goed restaurant waar je alles kan vinden wat je maar wil.In het centrum van Surabaya gelegen dichtbij verschillende winkelcentrums.

Herry M.
Indonesië
11 juli 2016
Good is Ok
Location is in the center of city

naufal T.
Indonesië
07 juli 2016
value for money with good location
Good location & value for money

Satria P.
Indonesië
01 juli 2016
Nice as always..
Nothing much to say. Every time I went to Surabaya, I always stayed at this hotel.

Ricardo P.
Spanje
24 juni 2016
Good location but rooms need renovation
Good location, friendly staff, nice lobby. Old rooms, that need renovation, the furniture is old, the bed mattress needs is very old. You can hear the noise from the street and other guests in next door. No facilities in the hotel. It's a 3 star hotel nit a 4 star.

Djon L.
Indonesië
23 juni 2016
This Garden Palace hotel is actually a good nice hotel but just because of bad cheap management with
With that cheap management, no hand towel in dirty bathroom , is it deserve a four star rating?