Terug naar hotelinformatie

2015
Zeer goed 7,7
op basis van 1570 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1570 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,6
  • Faciliteiten 7,1
  • Ligging 8,3
  • Kamercomfort 7,8
  • Personeel 7,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 7,3

Frederic H.
Nederland
29 oktober 2011
prima hotel met goede service
ruime Lobby met goede gelegenheid om gasten te ontvangen
Jammer dat er net een verbouwing aan de gang was met veel lawaai. Internet gaf veel problemen.

Juan S.
Spanje
28 augustus 2011
Vervelend zeer zakelijk hotel
Geen
Redelijk luxe hotel in Surabaya (maar ook wel aan de prijs). Persoonlijk zou ik hier niet meer naar toe gaan. Ze zijn erg zakelijk en alles is op geld gericht. Je moet overal voor betalen en ook nog belachelijke prijzen (bv. wifi voor 5E per uur! Ten eerste zou wifi gratis moeten zijn in zo'n hotel en ten tweede zijn dit geen Indonesische prijzen). Geen airport service. Zwembad was gesloten en niemand kon ons uitleggen waarom. Slecht hotel.

veronique S.
Nederland
03 maart 2011
lokatie prima maar kamers waren benauwd en stonken
xx
Lokatie is prima. Het hotel wordt gerenoveerd, wij zaten in een gerenoveerde kamer die heel vochtig was en enorm stonk!! Het leek wel of de stuc nog niet goed opgedroogd was. De airco kon dit ook niet verhelpen. Het ontbijt was niets bijzonders.

Christina O.
Nederland
10 november 2010
Goed Hotel weinig mis mee
Dicht bij mall
Ver buiten centrum Jakarta
Het was een goed hotel met vriendelijk personeel. De liften duurde wat lang maar verder een prima hotel om een paar nachten in te verblijven. De kamers waren schoon alhoewel de kamers wat verouderd waren. We kunnen dit hotel aanbevelen aan anderen die een paar dagen in Jakarta verblijven

HUGO G.
België
06 oktober 2009
Garden Palace Hotel
In dit hotel is de klant werkelijk koning.Zeer vriendelijk personeel die altijd voor je klaar staat.Kamers zeer proper.Goed restaurant.
Het enige nadeel in dit hotel is,dat er mag gerookt worden in het restaurant.Terwijl je bezig bent met ontbijten zitten sommige mensen naast je te roken.
In dit hotel is de klant werkelijk koning.Zeer vriendelijk personeel die altijd voor je klaar staat.Kamers zijn zeer proper en word elke dag piekfijn in orde gebracht.Ook internet op de kamers.Goed restaurant waar je alles kan vinden wat je maar wil.In het centrum van Surabaya gelegen dichtbij verschillende winkelcentrums.

Abraham T.
India
24 augustus 2016
A nice placebto stay
Location is nice. After renovation rooms are better It is value for money

chien-ming L.
Taiwan
22 augustus 2016
not bad
not bad

Sunjaya H.
Indonesië
22 augustus 2016
classic and renovated
we booked two rooms this time which includes breakfast. Room are good but I think they mentioned renovation which seems not properly done. My complaints: hot water in one room is not working and AC temperature cannot be controlled. Other than those issues, everything is okay and acceptable. Breakfast is good. Love the bread selection. Employees / staffs are quick in servicing the guest.

SOO Y.
Maleisië
09 augustus 2016
ok to stay
ok to stay

SOO Y.
Maleisië
08 augustus 2016
ok hotel
ok hotel