2015
Zeer goed 7,7
op basis van 1579 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1579 beoordelingen
  • Hygiëne 7,6
  • Faciliteiten 7,1
  • Ligging 8,3
  • Kamercomfort 7,8
  • Service 7,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 7,3
Sorteer op

Frederic van Nederland
(Echt)paren
Deluxe Thema Kamer
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2011
prima hotel met goede service
ruime Lobby met goede gelegenheid om gasten te ontvangen
Jammer dat er net een verbouwing aan de gang was met veel lawaai. Internet gaf veel problemen.
Beoordeeld 29 oktober 2011

Juan van Spanje
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef één nacht in augustus 2011
Vervelend zeer zakelijk hotel
Geen
Redelijk luxe hotel in Surabaya (maar ook wel aan de prijs). Persoonlijk zou ik hier niet meer naar toe gaan. Ze zijn erg zakelijk en alles is op geld gericht. Je moet overal voor betalen en ook nog belachelijke prijzen (bv. wifi voor 5E per uur! Ten eerste zou wifi gratis moeten zijn in zo'n hotel en ten tweede zijn dit geen Indonesische prijzen). Geen airport service. Zwembad was gesloten en niemand kon ons uitleggen waarom. Slecht hotel.
Beoordeeld 28 augustus 2011

veronique van Nederland
(Echt)paren
Standaard New Style
Ik verbleef 2 nachten in februari 2011
lokatie prima maar kamers waren benauwd en stonken
xx
Lokatie is prima. Het hotel wordt gerenoveerd, wij zaten in een gerenoveerde kamer die heel vochtig was en enorm stonk!! Het leek wel of de stuc nog niet goed opgedroogd was. De airco kon dit ook niet verhelpen. Het ontbijt was niets bijzonders.
Beoordeeld 03 maart 2011

Christina van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2010
Goed Hotel weinig mis mee
Dicht bij mall
Ver buiten centrum Jakarta
Het was een goed hotel met vriendelijk personeel. De liften duurde wat lang maar verder een prima hotel om een paar nachten in te verblijven. De kamers waren schoon alhoewel de kamers wat verouderd waren. We kunnen dit hotel aanbevelen aan anderen die een paar dagen in Jakarta verblijven
Beoordeeld 10 november 2010

HUGO van België
(Echt)paren
Ik verbleef 7 nachten in september 2009
Garden Palace Hotel
In dit hotel is de klant werkelijk koning.Zeer vriendelijk personeel die altijd voor je klaar staat.Kamers zeer proper.Goed restaurant.
Het enige nadeel in dit hotel is,dat er mag gerookt worden in het restaurant.Terwijl je bezig bent met ontbijten zitten sommige mensen naast je te roken.
In dit hotel is de klant werkelijk koning.Zeer vriendelijk personeel die altijd voor je klaar staat.Kamers zijn zeer proper en word elke dag piekfijn in orde gebracht.Ook internet op de kamers.Goed restaurant waar je alles kan vinden wat je maar wil.In het centrum van Surabaya gelegen dichtbij verschillende winkelcentrums.
Beoordeeld 06 oktober 2009

Mohamed van Singapore
(Echt)paren
Standaar Classic kamer
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
At golden flower hotel
Good hotel great staff
Beoordeeld 24 september 2016

Fanny van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Superior
Ik verbleef één nacht in september 2016
good locatuin,value for money,nice staf and more comfortable than before.very satisfying trip
Nice gotel
Beoordeeld 23 september 2016

Tan van Maleisië
Gezinnen met oudere kinderen
Superior
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
it was good enough
location was good enough...some places althought within walking distance....due to the heavy traffic....u have to walk very far t ...but you stil can easily call up a taxi or arrange a rental car front of the hotel.
Beoordeeld 23 september 2016

Martha van Indonesië
Zakelijke reizigers
Superior
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Strategic Location
It's located in city centre, near shopping centre (Delta/Surabaya Plaza and Tunjungan Plaza), Submarine Museum, and other well-known landmarks. What I like the most was this hotel's next to Zangrandi Ice Cream Restaurant. The staff in front desk were quite friendly, but I think they need to smile more, especially the male receptionists. The room service and cleaning staff were very friendly. I was satisfied with the food. They had variety of food and beverage, and even provided traditional menu, such as jamu kunyit asam and soto madura. Very East Java. Salute. I stayed in Superior room. It's spacious, with a good view to the city. But the parking system was rather complicated. Unlisted vehicles number would be charged IDR 50.000,- even if it just stay for few hours.
Beoordeeld 16 september 2016

Yuni van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard New Style
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Can be improve
I stayed here many times. This time a bit disappointed, they give me dirty room, until i ask vacuum the bench. My toddler got itchy and red spot. However, i order gojek to buy aome food, they dont want to help me bring to my room, and when i borrow the spoon, they ask some bucks. For this exp, i wont stay garden anymore
Beoordeeld 13 september 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: