arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Alle beoordelingen (1528)

Zakelijke reizigers (569)

(Echt)paren (317)

Individuele reizigers (246)

Gezinnen met jonge kinderen (165)

Gezinnen met oudere kinderen (143)

Groepen (89)

Zeer goed
7,7
uit 1528 beoordelingen
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Faciliteiten
7,2
Ligging
8,3
Kamercomfort
7,8
Personeel
7,7
Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ontbijt/maaltijden
7,3

7,3 Frederic H.
Netherlands
29 oktober 2011
prima hotel met goede service
ruime Lobby met goede gelegenheid om gasten te ontvangen
Jammer dat er net een verbouwing aan de gang was met veel lawaai. Internet gaf veel problemen.

7 Juan S.
Spain
28 augustus 2011
Vervelend zeer zakelijk hotel
Geen
Redelijk luxe hotel in Surabaya (maar ook wel aan de prijs). Persoonlijk zou ik hier niet meer naar toe gaan. Ze zijn erg zakelijk en alles is op geld gericht. Je moet overal voor betalen en ook nog belachelijke prijzen (bv. wifi voor 5E per uur! Ten eerste zou wifi gratis moeten zijn in zo'n hotel en ten tweede zijn dit geen Indonesische prijzen). Geen airport service. Zwembad was gesloten en niemand kon ons uitleggen waarom. Slecht hotel.

4 veronique S.
Netherlands
03 maart 2011
lokatie prima maar kamers waren benauwd en stonken
xx
Lokatie is prima. Het hotel wordt gerenoveerd, wij zaten in een gerenoveerde kamer die heel vochtig was en enorm stonk!! Het leek wel of de stuc nog niet goed opgedroogd was. De airco kon dit ook niet verhelpen. Het ontbijt was niets bijzonders.

5,7 Christina O.
Netherlands
10 november 2010
Goed Hotel weinig mis mee
Dicht bij mall
Ver buiten centrum Jakarta
Het was een goed hotel met vriendelijk personeel. De liften duurde wat lang maar verder een prima hotel om een paar nachten in te verblijven. De kamers waren schoon alhoewel de kamers wat verouderd waren. We kunnen dit hotel aanbevelen aan anderen die een paar dagen in Jakarta verblijven

10 HUGO G.
Belgium
06 oktober 2009
Garden Palace Hotel
In dit hotel is de klant werkelijk koning.Zeer vriendelijk personeel die altijd voor je klaar staat.Kamers zeer proper.Goed restaurant.
Het enige nadeel in dit hotel is,dat er mag gerookt worden in het restaurant.Terwijl je bezig bent met ontbijten zitten sommige mensen naast je te roken.
In dit hotel is de klant werkelijk koning.Zeer vriendelijk personeel die altijd voor je klaar staat.Kamers zijn zeer proper en word elke dag piekfijn in orde gebracht.Ook internet op de kamers.Goed restaurant waar je alles kan vinden wat je maar wil.In het centrum van Surabaya gelegen dichtbij verschillende winkelcentrums.

4,4 Lakhsmi C.
Indonesia
22 mei 2016
Need renovated the whole building except, Lobby.
The Aircon is very hot, no respon from the hotel, eventhough, we complained already to the Concierge. The towel and beadsheet are dirty. And the floor in the room a lot of dust, I think they don't sweep the floor well.

5,6 Budianto S.
Indonesia
17 mei 2016
Great Location
This hotel is located right in the middle of Surabaya CBD.

8,8 Hangga P.
Indonesia
13 mei 2016
Nice place for bussiness
Nyaman

6 Hepi N.
Indonesia
16 mei 2016
Location
Good location in mid town surabaya and old furniture

4 Juni M.
Indonesia
12 mei 2016
Old hotel
Old furniture. The carpet is very dusty and dirty. Need renovation.