Aangenaam 6,6
op basis van 54 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 54 beoordelingen
  • Hygiëne 6,0
  • Faciliteiten 5,3
  • Ligging 7,4
  • Kamercomfort 6,3
  • Personeel 6,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,8
  • Ontbijt/maaltijden 6,2
Sorteer op

Ying van Singapore
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 3 nachten in mei 2014
No wi,fi in the room
Economical. Convenient to business. Clean
Ok..................................................
Beoordeeld 29 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Bjorn van Zweden
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in maart 2014
Friendly staff, but not clean room.
Very good internet, and very friendly and helpful staff.
Friendly and helpful, but unfortunately not clean beddings (and we are not that picky). In need of a makeover - or an adjustment in price. Better options are there.
Beoordeeld 19 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lynda van Maleisië
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in maart 2014
Superb
Food,shopping,fun...
Great,its a pleasant stay..would like to come back here again soon....
Beoordeeld 18 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Muhammad van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Superior
Ik verbleef 2 nachten in januari 2014
Not many things to do in Surabaya
Friendly staffs, near shopping centre/spot and easy to get public transport.
The hotel offers friendly staffs and location near shopping centre/spot. Also location waliking distance to Pasar Ampel, Masjid Ample and private hospital. It is easy to get public transport and local foods.
Beoordeeld 04 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

fiki van Indonesië
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in maart 2013
great
location, cheap, staff
many vendors sell a yummy n chaep food, easy to get public transportation n the staff very friendly
Beoordeeld 19 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Masroni van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 3 nachten in mei 2013
Fantastic
The friendly and efficient staffs, the close distance to Pasar Ampel (Ampel Market), close to the attraction: Sunan Ampel's Shrine
Beoordeeld 30 mei 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Othman van Singapore
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef 2 nachten in november 2012
Strategic location
Friendly, attentive staff
Great, it was a pleasant experience as I have stayed in the same hotel every time i visit Surabaya, Indonesia. It is strategically located near to the historic mosque Sunan Ampel, which is few minutes walking distance and they served good Indonesian food with their in-house restaurant.
Beoordeeld 18 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

hajar van Maleisië
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2012
comfortable room, friendly staff
Grand Kalimas Hotel
Beoordeeld 12 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Muhamad van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 2 nachten in maart 2013
Good hoter near the Ampel area.
Near to ampel area, near to shopping area and many transport outside the hotel.
Beoordeeld 26 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Shaiful van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 2 nachten in november 2012
great place ,strategic location and good service
always prefer to hang out at the coffee house
overall had a pleasant holiday with magnificent service with smile n greet.hope to come again time to time.
Beoordeeld 28 november 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: