Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1053 beoordelingen
  • Hygiëne 8,9
  • Faciliteiten 9,1
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 9,0
  • Service 8,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,7
  • Ontbijt/maaltijden 8,2
Sorteer op

Saied van Verenigde Staten
Zakelijke reiziger
Ik verbleef één nacht in januari 2015
Just right
Nice amenities. Beautiful gardens. Clean and comfortable rooms.
Beoordeeld 03 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Stien van Nederland
(Echt)paar
Kamer met Terras (alleen logies)
Ik verbleef 2 nachten in januari 2015
Historic luxury
Historical monument, luxury, affordable
Staff is professional, room is large and comfortable with balcony and view of lush gardens, bathroom is beautiful, pool in classic setting, great breakfast buffet. Colonial luxury but with historical acknowledgement that those weren't the "good" old days for Indonesia, with photos and accounts of the struggle for independence to back that up.
Beoordeeld 16 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Carolina van Indonesië
Gezin met jonge kinderen
Executive Suite Alleen Kamer
Ik verbleef één nacht in januari 2015
Creepy but comfortable historical spot
History, large room, large garden
I chose thia hotel for its historical value, but turns out it was a great hotel. Very clean, prompt and friendly service. Room sevice foods was tasty enough and well presented. Breakfast buffet was lovely.
Beoordeeld 13 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Richard van Australië
Gezin met oudere kinderen
Ik verbleef één nacht in januari 2015
Another excellent stay
The large comfortable room.
Beoordeeld 12 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

hany van Indonesië
Gezin met oudere kinderen
Executive Suite Alleen Kamer
Ik verbleef één nacht in december 2014
nice but hounted
hotel history building
good location,, but hounted maybe must do ceremony for it. Comfort room.. everything good.
Beoordeeld 02 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michael van Australië
Zakelijke reiziger
Kamer met Terras (alleen logies)
Ik verbleef 2 nachten in december 2014
Jewel of Indonesia
Its history, architecture, gardens, are magnificent. Its spa is outstanding. It has all the benefits of a modern hotel in the most stunning colonial setting.
I was in Surabaya on a stressful, difficult business trip. Going back to the Majapahit in the evenings was like walking into an oasis of calm. My spirits the moment I passed the threshold.
Beoordeeld 01 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Marzira van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Ik verbleef 4 nachten in december 2014
A memorable stay
Helpful and accomodating staffs. Nice and neat colonial concept hotel. Special mention to room service team who without fail assist us to make iur stay a wonderful one.
It was just awesome.
Beoordeeld 30 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sarah van Verenigde Staten
(Echt)paar
Kamer met Terras (alleen logies)
Ik verbleef één nacht in december 2014
Colonial oasis in Surabaya
Decor, location, bed
This is a beautiful, classy hotel in the busy city of Surabaya. It really feels like a relaxing place to escape. The grounds are immaculate. We enjoyed our stay there, and I would definitely recommend it, although it's worth mentioning that there mosquitoes in the rooms, so make sure you use the spray they provide.
Beoordeeld 30 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ana van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Ik verbleef 2 nachten in december 2014
Luxe experience in East Java
Heritage hotel, luxury standards, beautiful atmosphere
Awesome experience and great value for money. If you wish to have the Raffles Hotel (Singapore) experience without having to pay through the nose, then this is a must-do. Definitely coming back for a couple more stays! The only con is that there are mozzies on the property but the hotel does try it's darndest to control the issue with insect repellent (which incidentally I politely refused because I travel with my own room diffuser).
Beoordeeld 29 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sandra van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Kamer met Terras (alleen logies)
Ik verbleef 4 nachten in december 2014
Happy stay
Food, service staff, location
Overall was really great! But the only bad thing was too many mosquitoes. We love the food! The hotel staff given us much and immediate attention when we needed help.
Beoordeeld 27 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: