arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Geweldig 8,7
op basis van 1039 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1039 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,9
  • Faciliteiten 8,8
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 9,0
  • Personeel 8,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,7
  • Ontbijt/maaltijden 8,2

Ellen V.
Nederland
27 augustus 2012
Prima hotel
Je wordt op je wenken bedient echt mooihotel
surabaya is niet zo veel aan, maar dit hotel is echt luxe en heerlijk om op doorreis even te ontspannen

Paul I.
Nederland
08 augustus 2012
Fantastisch historisch hotel in de binnenstad
gelegen in de binnenstad op loopafstand van zeer grote winkelmall met erg veel restaurants. Restaurant van het hotel is prima. Service is zoals het hoort bij dit soort hotels: meer dan uitstekend! Ook veel historie in het gebouw. Kamers waren uitstekend, heel schoon, prachtig sanitair en uitstekende bedden!
Kamers waren zeer ruim met perfect werkende stille airco. Sanitair is geweldig mooi en werkt zeer goed. Bedden en kussens waren uitstekend. Dit hotel heeft een zeer hoge standaard. De tuinen waren mooi aangelegd. Het dinerbuffet dat in de tuin werd gegeven was voordelig geprijsd. Het zwembad was ook prima schoon. Kortom, fantastisch hotel met historische waarde.

Jan J.
Nederland
01 juni 2012
Herelijk hotel, hier voel je je echt gast.
sfeer, service, rust en heel goed restaurant
kwalitatief een heel goed hotel, met klasse, sfeer en goede dienst verlening. Zowel de ontbijtservice als het restaurant zijn heel goed. gedurende 20 dagen Indonesie hier het beste gegeten.

Michael D.
Nederland
10 april 2012
Heerlijk tot rust in dit schitterende hotel
Massage, Spa, ruime kamers, goede service
Mijn vriendin en ik zochten een verblijf voor twee dagen om weer tot rust te komen tussen al het reizen door. Daar was dit hotel uitermate geschikt voor gebleken. We hebben ons heerlijk laten verwennen met lekker eten, massages, bezoekje aan de spa en genoten van het heerlijke bed.

Albert K.
Nederland
06 maart 2012
5* hotel met goede ligging en geweldige service
Rust en dicht bij Tunjungang Palza
vriendelijke ontvangst en goede voorlichting over de mogelijkheden in omgeving. een drankje nemen in de lobby is een must. ook het indigo restaurant is een aanrader. kijk eens rustig rond in de binnen tuinen en gebruik zeer zeker het zwembad. geniet van de kamer in oude stijl vergelijkbaar aan de tijd dat het hotel is gebouwd. geweldig personeel wat zeer behulpzaam is en voor geen enkle vraag opzij gaat.

Benjamin W.
Nederland
21 februari 2012
fijn hotel, mooie kamers, goede service
schoon, goede ligging , jammer dat er geen stoplicht voor de deur is om over te steken, erg drukke weg
ontbijt goed, shopping malls dichtbij, op loopafstand nog veel oude Nederlandse gebouwen gezien en deze worden nog steeds gebruikt evenals de huizen, leuk om dit alles te zien het strand is niets, vies en vuil.

Nicole B.
Nederland
21 november 2011
Geweldig en sfeervol hotel
Prachtige kamers, fijn zwembad en goede ligging.
Geweldig verblijf gehad en dit is wel een van de mooiste en sfeervolste hotels.

Edward B.
Nederland
13 oktober 2011
Geweldig hotel in klassieke stijl.
Goed ligging direct bij Tunjungan Plaza.
Perfect hotel kamer was geupgrade naar super grote suite omdat we met zijn drieen waren. Goed ontbijt zeer gevarieerd. sushi franse kaas Indonesische gerechten. Hotel heeft ook een mooi zwembad. Hotel wordt goed onderhouden. het was super!

Richard S.
Nederland
02 augustus 2011
mooi koloniaal hotel
luxe , en lekkere kamers met balkon
heerlijk verblijf met veel herrinderingen aan het oude indie

Johannes V.
Nederland
24 juli 2011
Centraal koloniaal hotel
Zeer goed eten, uitstekende bediening en de beste panna cottaq die ik ooit geproefd heb!
prachtige, ruime koloniale kamer, grote badkamer, terras (rokers!)en heerlijk zwembad met bediening. betrouwbare taxi staat altijd klaar en alle staf is voorkomend.