Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1053 beoordelingen
  • Hygiëne 8,9
  • Faciliteiten 9,1
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 9,0
  • Service 8,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,7
  • Ontbijt/maaltijden 8,2
Sorteer op

Johannes van Nederland
Groep
Ik verbleef 5 nachten in juli 2011
Centraal koloniaal hotel
Zeer goed eten, uitstekende bediening en de beste panna cottaq die ik ooit geproefd heb!
prachtige, ruime koloniale kamer, grote badkamer, terras (rokers!)en heerlijk zwembad met bediening. betrouwbare taxi staat altijd klaar en alle staf is voorkomend.
Beoordeeld 24 juli 2011
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Romana van Nederland
Groep
Ik verbleef 2 nachten in mei 2011
uitstekend hotel vol nostalgie
goede service, rustige omgeving, goed verzorgd,
twee nachten daar verbleven en ik raad het hotel aan een ieder aan. keurig verzorgd, midden in centrum, rustige uitstraling, klantvriendelijk. goede betaalbare spa en andere faciliteiten als sauna en fitness. ontbijt zeer diverse keuze.
Beoordeeld 04 juni 2011
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Albertus van Nederland
(Echt)paar
Ik verbleef 2 nachten in maart 2011
verzorgd, stijlvol hotel. ontbijt overweldigend
goede plek, ruime kamers
vriendelijk personeel. Stopcontact telefoonopladen moeilijk te vinden
Beoordeeld 08 maart 2011
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Berend van Nederland
Zakelijke reiziger
Ik verbleef één nacht in december 2010
Adembenemend, historisch koloniaal hotel
klasse, architectuur, prachtige kamers, service, en locatie
een enkele mug
voor iemand die zoveel in Surabaya komt, geeft de Majapahit de rust en ambiance, zonder pretentie. Een echte aanrader.
Beoordeeld 06 december 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Widjanarko van Nederland
(Echt)paar
Ik verbleef 4 nachten in september 2010
Geweldige hotel
waar voor het geld
Tijdens ons bezoek in Surabaya hebben wij 4 nachten in dit hotel doorgebracht. Het hotel ligt centraal en op loopafstand is Tunjungan-Plaza shopping area. De kamer is zeer ruim en schoon. Het personeel en de bediening is geweldig. Het ontbijt buffet en de restaurant is goed. Beslist een aanrader voor een ieder die kort/lang verblijt zowel prive of zakelijk. We zullen dit hotel de volgende keer weer aandoen.
Beoordeeld 29 oktober 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rakna van Nederland
Groep
Ik verbleef 3 nachten in september 2010
Super stay at Majapahit Hotel
Location, employees, old style of hotel
None
We have enjoyed our stay. After booking at Agoda we hooked another week at Majapahit. The staff are very friendly. Clean rooms and the hotel gardens are beautiful. If you want a quite stay in the middle of Surabaya then you should stay here. The big shopping plaza "Tunjungan plaza" is nearby. I recommend this hotel to everyone.
Beoordeeld 22 september 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Andre van Nederland
Individuele reiziger
Ik verbleef 2 nachten in april 2010
Koloniale pracht
Veel luxe, attente bediening, prachtige inrichting
Aan zeer drukke weg gelegen, geen wandelvriendelijke omgeving.
Het hotel biedt volstrekte rust in een verder hectische stad. Het heeft prachtige kamers, een stijlvolle inrichting en attent en zeer vriendelijk personeel. Kortom, het gaat hier om een schitterend hotel met veel luxe en prachtige koloniale meubels. De kamers doen aan als huiskamers en je hebt niet het gevoel in een standaardhotel te verblijven. Je waant je in een andere tijd, met de luxe van nu. Een aanrader.
Beoordeeld 28 april 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

anna van Nederland
(Echt)paar
Ik verbleef 2 nachten in januari 2010
puur genieten
een koloniaal prachtig gebouw, geweldig zwembad, een grote kamer met een zeer komfortabele badkamer, een lekkere fitness
de spa vond ik vrij prijzig en de massage niet top voor die prijs.Het restaurant beneden, Indigo vonden wij ook niet top
Wij hebben hier begin januari 2 dagen gezeten, geweldig hotel. Een koloniaal juweel in Surabaya, wat ik sowieso geen onaardige stad vond. Groot hotel, even zoeken hoe & wat, door prachtige open gangen,uitkijkend op tuinen, waar je je werkelijk in koloniale tijdperken waande. Kamers prima, badkamer lekker groot, onbijt geweldig! De service was goed en zeer vriendelijk. Eten beneden (behalve ontbijt) viel wat tegen. Het chinese restaurant boven schijnt prima te zijn, maar hebben wij niet uitgeprobeerd. Kortom...als je kunt, ga dit hotel uitproberen, je zult niet teleurgesteld zijn.
Beoordeeld 10 januari 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

veronique van België
(Echt)paar
Ik verbleef 2 nachten in september 2009
hotel majapahit surabaya
rust middenin een drukke stad mooie, propere kamers mooie binnentuinen goedkope en goede massages uitgebreid ontbijt uitgebreide keuken met lekkere maaltijden goede bakkerij
enkel de man wordt met naam aangesproken; het is misschien aangenaam, als ze toch de naam van buiten leren, dat ze dan alle namen instuderen.
hotel majapahit is aan te bevelen als aankoopkomst en/of vertrekpunt voor een reis in java. het is een oase van rust en groen middenin een te drukke stad. het personeel is altijd vriendelijk, rustig en behulpzaam. een aanrader en goede prijs, kwaliteit verhouding. de kamers zijn altijd netjes en als er iets van benodigdheden ontbreekt, is 1 telefoontje voldoende om aan de eisen van de gast te voldoen.
Beoordeeld 25 september 2009
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sasa van Servië
Zakelijke reiziger
Kamer met Terras (alleen logies)
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
superb
superb hotel with superb staff. highly recommended.
Beoordeeld 26 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: