Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1053 beoordelingen
  • Hygiëne 8,9
  • Faciliteiten 9,1
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 9,0
  • Personeel 8,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,7
  • Ontbijt/maaltijden 8,2
Sorteer op

Philippe van Frankrijk
(Echt)paren
Tuinterras Met Ontbijt
Ik verbleef één nacht in september 2016
Grand old lady
Beautiful hotel with an old world colonial feel. Friendly and attentive staff. Copious and delicious breakfast buffet.
Beoordeeld 17 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Edouard van Singapore
Groepen
Executive Suite met Ontbijt
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Great historical hotel in central Surabaya
I always enjoy staying at the Majapahit. The hotel has such character and the gardens are beautifully manicured. Staff is always very attentive (thank you Ninik and Marinda) and the spa is one of the best i have been to. Only the breakfast could improve a bit. I will keep returning
Beoordeeld 13 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

rosalind van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Kamer met Terras (alleen logies)
Ik verbleef één nacht in september 2016
A bit of history
Beautiful hotel, lovely rooms, good location. Staff were very helpful. Good food.
Beoordeeld 05 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lindsay van Australië
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in november 2015
Wow
Fabulous & stylish: next time, I'd stay longer
Beoordeeld 21 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CK van Maleisië
(Echt)paren
Tuinterras Met Ontbijt
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
fantastic hotel
a fantastic hotel which is the end for our indonesia trip. very friendly & helpful staffs,spacious and clean room especially room cleaning service twice a day. breakfast was fantastic. overall a very unique hotel which i ever stay with very quite and comfortable environment. i will be back again might be just for a comfortable stay and relax purposely with this hotel. please keep it up for your excellent service and friendliness. thank you and glad to stayed with you.
Beoordeeld 17 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Amrita van Indonesië
Zakelijke reizigers
Kamer met Terras (alleen logies)
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
nice colonial building
a bit noisy at 4am in the morning.
Beoordeeld 15 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

jean-michel van Nieuw-Zeeland
(Echt)paren
Tuinterras Met Ontbijt
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Clean, a lot of char, excellent hotel
This is a very good hotel. Good breakfast, clean room, nice gardens, a lot of charm. Certainly one of the best hotel in Surabaya
Beoordeeld 14 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

hwee van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Tuinterras Met Ontbijt
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Great stay
We appreciate the upgrade to executive suites on the ground floor when the receptionist noted that we had granny who would have difficulty going to the rooms upstairs. We didn't need to ask for it. Indonesian food in Indigo is good. Taxis are readily available at front door. And the massage at the spa is so good, toe to head.
Beoordeeld 13 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mary van Australië
Gezinnen met oudere kinderen
Tuinterras Met Ontbijt
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Wonderful holiday
We thoroughly enjoyed staying at the Majaparhit Hotel again and hope to be back next year.
Beoordeeld 09 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nicolas van Frankrijk
Individuele reizigers
Executive Suite met Ontbijt
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
oasis in the center of Surabaya
very charmng architecture excellent staff even the restaurant is good enough
Beoordeeld 09 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: