arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Excellent 8,7
op basis van 1034 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Excellent



uit 1034 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,9
  • Faciliteiten 8,8
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 9,0
  • Personeel 8,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,7
  • Ontbijt/maaltijden 8,2

10 Lamber A.
Nederland
23 mei 2014
prachtig hotel/ goede service/
mooie kamers/goede airco, mooie tuin/prachtig zwembad/ super ontbijt
Geweldig!!! één minpunt: muziek in lobby en ontbijtzaal 24/7 hetzelfde vreselijke deuntje

8,7 Edward B.
Nederland
06 april 2014
Naar verwachting practige hotel in klassieke stijl
Ligging goed ontbijt goede kwaliteitsprijs verhouding
Goed

7,7 Karin W.
Nederland
12 augustus 2013
historisch hotel
rustig, mooie tuin en historisch
Prima Standaard kamer rook muf, upgrade genomen: prima! Vlak bij grote en moderne shoppingmall

8,3 Reinder H.
Nederland
02 augustus 2013
Mooi oud koloniaal hotel met geweldige tuin!
Koloniaal, Tuin, Grote kamers
Heerlijk verblijf gehad. Zeker een aanrader voor wie even in Surubaya is. Mooi, oud, koloniaal hotel, waar je nog duidelijk de Nederlandse stijl in terug ziet! Goede restaurants en een gezellige bar! Komen hier zeker terug!

9,3 Ilona F.
Nederland
23 juli 2013
een bijzondere ervaring
goed personeel, prachtig koloniaal hotel, historisch
Een mooi oud hotel uit de koloniale tijd. Geweldig onderhouden, oude stijl behouden. Heel bijzonder

10 hendrik T.
Nederland
07 juni 2013
fantastisch standaard kamer mega groot
de entourage het geheel zag er prachtig uit, daarbij fantastisch behulpzaam personeel. en een prachtige kamer.
een fantastische ervaring. je waant je in de koloniale tijd.

8,3 Marie H.
Nederland
12 februari 2013
Prachtig hotel in hectische stad
Prachtige kamers, mooi zwembad, geweldig ontbijtbuffet
Heerlijk hotel om te verblijven. Mooie tuinen, lekker zwembad. Je waant je in vroegere, koloniale, tijden. De bediening is soms op het overdrevene af behulpzaam. Heerlijk ontbijtbuffet. Minpuntje was dat we rond 12 uur arriveerden en zgn nog niet op onze kamer konden, maar dat we met een upgrade wel meteen in een kamer konden. Na twee keer aandringen van de receptioniste hebben we dat maar gedaan. kamer was echt schitterend, maar er stonden heel veel kamers leeg en dus gewoon gereed, dus wij hadden toch het gevoel een beetje 'getild' te zijn. Maar voor Surabaya zeker een aanrader, omdat je het aangename gevoel niet echt uit de stad zelf kunt halen!

8 gerrit M.
Nederland
30 oktober 2012
Prachtig hotel, maar glijdt af naar oude roem
Fantastische Spa
Prachtig hotel met indrukwekkende historie (hier werd de onafhankelijkheid van indonesie uitgeroepen op 10 nov 1945) en mooi gelegen in het centrum. De Spa behandelingen zijn erg goed en betaalbaar. Onze suite rook wel muf door beperkte ventilatie en tapijten. Geen aanrader voor mensen, die daar niet tegenkunnen. Het is een schitterend koloniaal hotel met een prachtige tropische tuin, maar glijdt af richting vergane glorie.

8,7 teddy B.
Nederland
05 oktober 2012
luxe hotel met koloniale sfeer
goede service en luxe inrichting kamers
Een zeer aangename verblijfplaats gekenmerkt door goede service, luxe kamers (wij hadden voor een schappelijke prijs een upgrade), een goed restaurant dat voor onze begrippen niet erg duur is (neem gerust de kleine porties, want die zijn groot genoeg) en ook goede spa/welness afdeling. Dit alles een luxe, kolonie sfeer en mooie binnenplaatsen met veel groen.

4,3 Len R.
Nederland
13 september 2012
Redelijk goedkoop maar weinig soeps
Lage prijs en mooi eiland
De locatie biedt weinig comfort. De douche is koud en in de badkamer zitten geen ramen. Hierdoor kon er een schorpioen naar binnen komen waardoor ik ben gebeten / gestoken. Erg schrikken en pijnlijk. De klamboe sluit niet en de airconditioning deed het niet. Op de ober na was het personeel (eigenaresse) ook niet erg vriendelijk. Gili Meno is een mooi en rustgevend eiland maar de volgende keer kiezen wij voor een andere accommodatie.