Terug naar hotelinformatie

Zeer goed 7,8
op basis van 1240 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1240 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,0
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 7,9
  • Personeel 7,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,3

Tik T.
Nederland
06 december 2009
Verblijf Mercure hotel Surabaya
Niet ver van city center ook naar bekende Tunjungan Plaza is niet ver hier vandaan.
Zwembad kan langer open dan 7:00 PM
Hotel ligt in een nette buurt van Surabaya, het ligt centraal zodat naar de plaza's met de taxi relatief goedkoper en snel is. Personeel zijn vriendelijk. Minpunt is dat de AC niet goed werkt.

Robert S.
Nederland
19 november 2009
prima centraal gelegen hotel
vriendelijk personeel 61 tv kanalen goede ligging beste supermarkt van surabaya om de hoek barcafe 24 uur per dag open fitness goed ingericht
warm water valt af en toe weg tijdens het douchen
Het hotel ligt centraal in surabaya in de goede Mulan wijk. Voor een laag tarief zit u in een goed hotel.

Chung-Huen L.
Nederland
16 juni 2009
Waar voor je geld - komen zeker terug.
netjes, schoon, professioneel personeel, gratis wifi, business center aanwezig indien geen laptop bij
restaurant matig, genoeg eten in de buurt te vinden
Dit hotel is pas gerenoveerd. Ziet er mooi en schoon uit. Hotel ligt vrij centraal, maar niet bij een shopping in de buurt (5min taxi), maar wel bij een taxistop.

Efraim A.
Indonesië
17 augustus 2016
Okay hotel for short business trip
Old hotel that suitable for mid-small event.

sony P.
Indonesië
25 juli 2016
Really Good Food
Foods are great, clean room, nice staffs

aldo R.
Indonesië
08 juli 2016
New wing is ok, but old wing need renovation asap
My room in new wing is ok. But my colleague got the old wing and definitelly it need renovation asap. Breakfast was ok.

Ivan D.
Indonesië
01 juli 2016
Excellent
Excellent service

Ivan D.
Indonesië
01 juli 2016
Excellent
Excellent service

RICKY S.
Indonesië
14 juni 2016
Value for money
i think this is our fourth time staying in this hotel the reason because is cheap and close to my parents house

Su L.
Maleisië
07 juni 2016
A good place to rest
The room is clean and everything in the room looks new. Comfortable bed. A good place to rest after a hard day work.