arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Zeer goed 7,8
op basis van 1230 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1230 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,0
  • Faciliteiten 7,0
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 7,9
  • Personeel 7,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,3
Geverifieerde beoordelingen

8 Tik T.
Nederland
06 december 2009
Verblijf Mercure hotel Surabaya
Niet ver van city center ook naar bekende Tunjungan Plaza is niet ver hier vandaan.
Zwembad kan langer open dan 7:00 PM
Hotel ligt in een nette buurt van Surabaya, het ligt centraal zodat naar de plaza's met de taxi relatief goedkoper en snel is. Personeel zijn vriendelijk. Minpunt is dat de AC niet goed werkt.

8 Robert S.
Nederland
19 november 2009
prima centraal gelegen hotel
vriendelijk personeel 61 tv kanalen goede ligging beste supermarkt van surabaya om de hoek barcafe 24 uur per dag open fitness goed ingericht
warm water valt af en toe weg tijdens het douchen
Het hotel ligt centraal in surabaya in de goede Mulan wijk. Voor een laag tarief zit u in een goed hotel.

7,7 Chung-Huen L.
Nederland
16 juni 2009
Waar voor je geld - komen zeker terug.
netjes, schoon, professioneel personeel, gratis wifi, business center aanwezig indien geen laptop bij
restaurant matig, genoeg eten in de buurt te vinden
Dit hotel is pas gerenoveerd. Ziet er mooi en schoon uit. Hotel ligt vrij centraal, maar niet bij een shopping in de buurt (5min taxi), maar wel bij een taxistop.

7,2 RICKY S.
Indonesië
14 juni 2016
Value for money
i think this is our fourth time staying in this hotel the reason because is cheap and close to my parents house

8,4 Su L.
Maleisië
07 juni 2016
A good place to rest
The room is clean and everything in the room looks new. Comfortable bed. A good place to rest after a hard day work.

8,4 Su L.
Maleisië
07 juni 2016
Clean and Value for Money
The room is clean and everything in the room looks new. Comfortable bed. A good place to rest after a hard day work.

10 Grace S.
Maleisië
06 juni 2016
Thumbs up
Makes me feel at home

8 Suhartanto K.
Indonesië
02 juni 2016
Good hotel
Breakfast perfect for 4 star hotel, staff just need more smile.

6,8 Syahrodhiya D.
Indonesië
31 mei 2016
So So Hotel
Just a So So Hotel... clean and good facilities

8,8 Hendra A.
Indonesië
30 mei 2016
Great Value for Money
I was upgraded from the old wing to the new wing, and it was a perfect stay. The breakfast was various and good. Location is in the middle of the city, although if you don't have your own vehicle, it would be far to go to the places of attractions, shopping malls etc. with Taman Bungkul as the exception (this food stalls center is opposite of the hotel). The only cons is that by booking via Agoda, i could not get Le Accor points staying in this Accor hotel.