Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 338 beoordelingen
  • Hygiëne 5,2
  • Faciliteiten 5,2
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 6,1
  • Service 5,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 5,9
  • Ontbijt/maaltijden 5,8
Sorteer op

Handy van Indonesië
(Echt)paar
1 Slaapkamer Superior
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
value for money versus cleanliness
well, I couldn't expect more with this price, the great thing about this hotel is the location but the catch is their cleanliness, at least should have no smell rather than bad smell
Beoordeeld 01 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

MARSENIA van Indonesië
Gezin met oudere kinderen
1 Slaapkamer Superior
Ik verbleef één nacht in juli 2015
simple and clean
it's an old hotel however, it is still quite clean and satisfactory
Beoordeeld 02 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Steven van Brunei Darussalam
(Echt)paar
Deluxe Business met Kingsize Bed
Ik verbleef 5 nachten in januari 2016
The aircondition is not cold.
The whole hotel air condition is not cool, what more for the rooms. The toilet look very old and in poor stage. The breakfast is simple not much choices. I book for 5 night stay and I only manage to stay 1 night only. The 4 night I book another hotel to stay.
Beoordeeld 21 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ika van Indonesië
Zakelijke reiziger
1 Slaapkamer Superior
Ik verbleef één nacht in januari 2016
BAD SERVICE
The location near Train Station
I made the reservation for my colleague at this hotel because he will catch morning Train, finally he check out on 21.30 at the same day he check in because the Air conditioner (AC) on the room not working. It's Surabaya, the weather is really hot, he can't go to sleep without the AC. The hotel staff try to fix it but no improvement, the front desk said there no other room available to change and they didn't do anything about it. At least suggest or offer other hotel near them, but NO they didn't do it. It's a bad service, finally my colleague move to other hotel in front of this hotel.
Beoordeeld 18 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

alfrino van Indonesië
Zakelijke reiziger
Deluxe Business met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in december 2015
OK
OK, OK, OK
OK
Beoordeeld 29 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

kriskuarto van Indonesië
Zakelijke reiziger
1 Slaapkamer Superior
Ik verbleef één nacht in december 2015
Location
Location location location
It was okay
Beoordeeld 24 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

endang van Indonesië
Zakelijke reiziger
1 Slaapkamer Superior
Ik verbleef één nacht in december 2015
Need renovation on room
Good location n Large room
Beoordeeld 23 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

sri van Indonesië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Business met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in december 2015
seems because properties and premises old ones and
i like the interior it's comfortable
the only things i dont like its premises they have to changes especially bed its so smelly and also looks like they don't changes
Beoordeeld 20 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

redi van Indonesië
Gezin met jonge kinderen
Executive Suite
Ik verbleef één nacht in december 2015
Good value. Very close with train station
.
.
Beoordeeld 06 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

simon van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
1 Slaapkamer Superior
Ik verbleef 5 nachten in november 2015
Nice week in Surabaya
Location, location, location.
Hotel was a great base for out visit to Surabaya. Room and staff were fine; a bit disappointed with the breakfast buffet and on the last couple of days we ate outside the hotel in the morning. Very good value for money
Beoordeeld 26 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: