Terug naar hotelinformatie

Geweldig 8,3
op basis van 6445 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 6445 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,6
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 9,3
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 7,2
Geverifieerde beoordelingen

Richard T. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 7 nachten in november 2010
Prima hotel op een uitstekende lokatie
Lokatie
Duur
Mijn vriendin en ik zijn een week in dit hotel verbleven. Het enige nadeel was dat enkele secundaire zaken (ontbijt, diner, laundry) relatief duur zijn. Alle overige zaken i.r.t. de kamer zijn dik in orde. Daarnaast is de lokatie (enkele honderden meters van Shinjuku station) perfect om Tokyo te verkennen en tevens door te reizen. Tevens is de Narita Airport limousine bus direct verbonden met het hotel.
Beoordeeld 07 december 2010

Eveline M. van Nederland
Groepen
Ik verbleef 6 nachten in juni 2010
Hotel Sunroute Plaza Shinjuku
zeer centraal, gemak van winkels tegenover hotel, zeer schoon
roltrap vanaf shinjuku is pas 6.30 geopend, bij vroeg vertrek met koffer een minpunt
zeer centraal gelegen om tokyo te bekijken, gemak van winkels tegenover hotel, gemakkelijk te bereiken vanaf shinjuku station, uitgang southern terrace. Shinjuku station ligt zeer centraal.
Beoordeeld 26 juni 2010

Caroline N. van Nederland
Individuele reizigers
Ik verbleef 5 nachten in oktober 2009
Thuibasis
Mooi uitvalbasis om veel van het land te zien. Vlakbij het Sjinjuku Metro- en JP railway Station.Vlakbij een winkelgebied,waar je allerlei benodigdheden kunt vinden.En goede betaalbare eetgelegenheden vlakbij.
Net iets te kleine kamers.Onhandig om je spullen kwijt te kunnen.(als je langer dan 2 dagen blijft)
Om in 10 dagen veel van Tokyo en de rest van Japan te zien is dit een uitstekende locatie en Hotel.Gelegen vlakbij het grootste Metrostation en JP Railway Station,kun je snel ergens naartoe reizen en binnen Tokyo heel erg snel ter plekke komen. Ik ben in Osaka Kyoto Nikko en Hiroshima geweest met de snelle Shinkansen (wat een ervaringen !!) Het Hotel biedt goede informatie en voorzieningen. Ik voelde me thuis zonder dat men zich opdringt.Ontbijt op 50 meter van t Hotel is mogelijk.Winkeltjes om even drankjes te kopen etc ,alles in de buurt. Een kapper tegenover het gebouw. en de JP railway naast de deur (aan te raden is een JP railpass aan te schaffen in Nederland:in Japan kun je hem niet krijgen !) Over Service in het Hotel: Zo kreeg ik een adapter te leen (tegen betaling)en kon ik meerijden voor 3000 yen naar het vliegveld,waardoor het sjouwen met koffers in de regen voorkomen werd. Ik kon mijn kamerverlenging zo regelen,want het beviel zo goed dat ik besloot van daaruit alle trips verder te ondernemen.. Een aanrader voor de tourist die én comfort én de prijs kwaliteitverhouding in het achterhoofd wil houden.Ik kom hier nog wel eens terug.
Beoordeeld 27 oktober 2009

Alecsander Z. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in september 2009
Hotel Sunroute Plaza Shinjuku
Goede ligging.
Geen
In september 2009 hebben wij 3 nachten in de hotel geslapen en dit is ons goed bevallen. Het hotel ligt in het westelijke gedeelte van het Sinjuku gebied van Tokyo. Dit gedeelte is rustiger dan het oostelijke deel maar binnen enkele minuten bevindt je je in het oostelijke deel waar de winkels en entertainment zich bevinden. In de buurt zijn voldoende eetgelegenheden van alle prijscategorieen. Het hotel zelf is stijlvol met een ruime entree, 2 restaurantgedeelten, een bar en een ruime voor internetgebruik. De kamer is niet al te ruim maar wel met een redelijk groot raam en het bed, badkamer en tv zijn goed. Ook de krant die bij de lift ligt is een pluspunt.
Beoordeeld 29 september 2009

Monique B. van Nederland
Individuele reizigers
Ik verbleef 7 nachten in september 2009
Sunroute Plaze Shinjuku
- kamer schoon en rustig - ligging - voldoende winkels en eetgelegenheden in de buurt
- kleine kamer, maar voor mij niet onoverkomelijk - 1,5 uur met NEX naar airport
Het hotel is prima gelegen. Dichtbij het grote treinstation en metrolijnen. In de omgeving zijn er voldoende winkels en eetgegelegenheden. Shinjuku ligt wel iets verder van Narita Airport, zodat je op 1,5 uur reistijd moet rekenen. Voordeel is dan wel dat het station vlakbij is. De double economy room was klein, maar schoon en netjes. De prijs/kwaliteitverhouding is goed te noemen. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.
Beoordeeld 21 september 2009

Wilhelm G. van Nederland
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 13 nachten in juli 2009
Hotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo Japan
Goed hotel,goede roomservice,goede restaurantfaciliteiten,gunstige ligging
helaas geen doublerooms, waardoor wij met 2 kinderen genoodzaakt waren om 2 kamers te boeken
Hotel Sunroute Plaza is een goed hotel in Tokyo, zeer gunstig gelegen op de grens van het uitgaanscentrum west-Shinjuku en het zeer uitgebreide winkelcentrum oost-Shinjuku. Het hotel ligt op circa tweehonderd meter afstand van het grootste trein- en metrostation van Japan. Vanuit dit station zijn alle wijken van Tokyo en alle bestemmingen in de omgeving van de stad uitstekend bereikbaar. Bij het station bevindt zich ook de 'Limousine'- busdienst die vier keer per uur pendelt naar beide vliegvelden van Tokyo. Het hotel heeft een moderne lobby en een uitstekend restaurant waar zowel Japans als Westers wordt geserveerd. De kamers zijn relatief klein maar schoon en comfortabel. De roomservice is excellent. Op de tweede etage bevinden zich gratis internet en email-faciliteiten. Al met al is dit hotel van harte aan te bevelen.
Beoordeeld 18 augustus 2009

Caroline B. van Nederland
Individuele reizigers
Ik verbleef 7 nachten in juni 2009
Shinjuku Sunroute Plaze
- centraal gelegen (op loopafstand van leuke wijken en winkelcentra) - dichtbij belangrijk station - gratis internet in de kamer - fijne douche
- geen gratis ontbijt - geen gratis koffie op de kamer (wel thee) - geen gym
de kamers zijn een beetje klein, maar er is nu eenmaal niet veel space in tokio. voor de rest een prima hotel. je slaapt er goed: ze hebben fijne bedden en je hebt geen last van lawaai. daarnaast is het hotel centraal gelegen: dichtbij een belangrijk station en op loopafstand van het yoyogi park. beetje jammer dat er geen gym of zwembad in het hotel aanwezig is (vooral voor de actievelingen onder ons). het ontbijt is helaas ook niet inbegrepen, maar je zodra je deur uitloopt stuit je op de koffietentjes met ontbijt.
Beoordeeld 23 juni 2009

Gordon M. van Nederland
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in mei 2009
Good one night stop
Very close to Shinjuku station, good location for yoygi park, shopping, sightseeing. Very new European standard hotel
Booked via Agoda. Got a free upgrade for a bigger room. Large room, big TV, nice view into street. Perfect service, english speaking staff and clean hotel. Recommended!
Beoordeeld 02 juni 2009

Joris K. van Nederland
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in mei 2009
Sunroute Plaza Tokyo
Centrale ligging Zeer goed "value for money" Stille kamers
Matige kennis van de Engelse taal door receptie personeel
Het Sunroute Plaza hotel ligt op 5 minuten lopen van Sinjuku Station, het grootste station ter wereld en naast metro station E 28. Het is een zeer net verzorgd hotel met vriendelijk personeel. In de kamers heb je bijna geen last van het omgevings geluid dat hoort bij zo'n centrale ligging in een metropool. Gezien de kosten voor een kamer, zo'n 55 euro per nacht, vraag ik me af of je beter "value for money"kunt vinden. Op 3 minuten lopen ligt een leuk wijkje met lokale restaurants en op 10 minuten lopen ligt het beroemde cafe New York ( hier zijn verschillende scenes uit lost in translation ( Bill Murray) opgenomen. Ik heb zeker 10 ( van de 23) wijken in Tokyo bezocht en deze is qua uitvalsbasis top.
Beoordeeld 30 mei 2009

Annemieke J. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in mei 2009
prima hotel, goede locatie!
locatie is superhandig, op loopafstand van sinjuku station! prima business hotel, schoon, netjes.
geen nadelen.
Perfect hotel, een schoon en netjes business hotel dichtbij Sjinjuku station. Op loopafstand van vele restaurantjes en gezelligheid. Perfecte prijs/kwaliteit verhouding.
Beoordeeld 24 mei 2009