2015
Geweldig 8,9
op basis van 2035 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 2035 beoordelingen
  • Hygiëne 9,3
  • Faciliteiten 9,1
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 9,3
  • Personeel 9,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 8,4
Sorteer op

Lee van Hong Kong
(Echt)paren
Cotai Suite met 2 Aparte Bedden en een Zwembad
Ik verbleef één nacht in mei 2013
refreshing trip
nice design room with mini villa, relaxing and quiet
Very nice room design and Villa. The whole hotel can give you a refreshing and relaxing moment to forget your stresses. Highly recommended
Beoordeeld 23 mei 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Heung van Australië
(Echt)paren
Cotai Suite met 2 Aparte Bedden en een Zwembad
Ik verbleef één nacht in mei 2013
very luxury hotel and great experience
1. the in-room pool is unbelievable , water stays at 27 degree with automatic circulation
Beoordeeld 22 mei 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mok van Canada
(Echt)paren
Cotai Suite met een Kingsize Bed en een Zwembad
Ik verbleef één nacht in mei 2013
Great Room!
Very satisfy staying with comfy bed and luxury design.
Feel relaxing in the hotel room with pool inside. Very big room comparing with Macau hotels with Thailand decoration and aroma.
Beoordeeld 21 mei 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lillian van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in juni 2012
Fantastic and fascinating
High tech bathroom, hotel have different scent daily and toiletries are great
Beoordeeld 19 mei 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sze van Hong Kong
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in december 2012
very good
very good!
Beoordeeld 19 mei 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

jolie van Hong Kong
(Echt)paren
Cotai Suite met een Kingsize Bed en een Zwembad
Ik verbleef één nacht in mei 2013
The hotel is good!
Room, food, gym
I think this hotel is so comfortable and I feel so relax in there! It is a nice place for swim and spa!
Beoordeeld 17 mei 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hiu van Hong Kong
(Echt)paren
Cotai Suite met een Kingsize Bed en een Zwembad
Ik verbleef één nacht in mei 2013
Nice place for beverage and souvenir
Clean, comfortable, stunning design with interior pool inside the room
Beoordeeld 17 mei 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

JIMYEONG van Zuid-Korea
Individuele reizigers
Cotai Suite met een Kingsize Bed en een Zwembad
Ik verbleef 2 nachten in januari 2013
spa hotel
spa, clean, wide hotel
This hotel is noble. The spa in the room is excelent. However the price is too expensive.
Beoordeeld 16 mei 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

seonghoon van Zuid-Korea
Gezinnen met oudere kinderen
Cotai Suite met een Kingsize Bed en een Zwembad
Ik verbleef 2 nachten in mei 2013
Best hotel at Macau
Big room, comfortable shuttle bus, pool in the room
Beoordeeld 16 mei 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ascia van Verenigde Staten
Groepen
Cotai Suite met een Kingsize Bed en een Zwembad
Ik verbleef één nacht in mei 2013
Amazing amazing room with fantastic service
Room size, service and ambiance
Beoordeeld 15 mei 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: