Zeer goed 8,0
op basis van 1117 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1117 beoordelingen
  • Hygiëne 8,5
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,2
  • Kamercomfort 8,4
  • Service 8,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,5
Sorteer op

Shad van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
City Dream Tweepersoonskamer met Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
No value
Hotel voucher rates included tax when check in paid to the property different rates
Beoordeeld 15 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ralph van Filipijnen
(Echt)paar
Cozy Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Good Hotel
helpful staff.
Beoordeeld 14 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHIN van Maleisië
Groep
Driepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
Satisfied for the stay
Good location, near to tourist places. Courteous staff, clean building and rooms. I will stay again for next visit to Macau.
Beoordeeld 13 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CYNTHIA van Indonesië
Groep
Cozy Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
Ik verbleef één nacht in september 2016
Very Good Deal
Clean minimalis room, location good, have a park in front of hotel.
Beoordeeld 12 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Benjo van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
City Dream Tweepersoonskamer met Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
In summary, Sun Sun Hotel is ideal for travellers who are looking for value for their money.
Pros: accessibility to stores and restaurants. Value for money. Courteous staff. Clean facilities. Cons: too far from tourist spots. English channels are minimal.
Beoordeeld 12 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nadya van Indonesië
Groep
Driepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
It was a good time to stay at Best Western Sun Sun Hotel Macau, Thanks for breakfast 😉
It was a good time to stay at Best Western Sun Sun Hotel Macau, Thanks for breakfast 😉 I will stay at this hotel again if going to Macau next time..
Beoordeeld 11 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wai van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Cozy Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
Ik verbleef één nacht in september 2016
2 star or 4 star?
Before I went there I thought it was 4 stars, at which that price was surely a good deal. When I get there I found out it was only 2 stars...the hotel looks more like 3 stars and overall it was fine, good location and acceptable service. Just a little overpriced for a 2 star hotel.
Beoordeeld 11 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Johan van Indonesië
(Echt)paar
Cozy Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Walking distance to Senado square
Near buss stop in main street. Close to 7-11. But the hotel location not in the main street (macau masters hotel), but its very worth for money compare to Ole London Hotel.
Beoordeeld 09 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Stephanie van Filipijnen
Individuele reiziger
Cozy Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
Ik verbleef één nacht in september 2016
Value for your money
The hotel was great overall, I just didn't like the location that much.
Beoordeeld 06 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Srinivas van India
(Echt)paar
City Dream Tweepersoonskamer met Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
Ik verbleef één nacht in september 2016
Value for money
Had a great time in Sun Sun Hotel. Rooms and the facility was clean and had fun. Located between Macau and Taipa, ideal for moving either side. Airport pickup and drop not available at hotel, need to do it to & from Sofitel Hotel nearby.
Beoordeeld 05 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: