Zeer goed 8,0
op basis van 1122 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1122 beoordelingen
  • Hygiëne 8,5
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,2
  • Kamercomfort 8,4
  • Personeel 8,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,5
Sorteer op

Vincent van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Cozy Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Value for money
Hotel is clean, big room, big bed, tv but few english programs. Walking distance to Senado square. Would like to stay here again next time.
Beoordeeld 15 september 2016

Shad van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
City Dream Tweepersoonskamer met Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
No worth it
Different hotel rates when check in and agora customer service no feed back?
Beoordeeld 15 september 2016

Shad van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
City Dream Tweepersoonskamer met Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
No value
Hotel voucher rates included tax when check in paid to the property different rates
Beoordeeld 15 september 2016

Ralph van Filipijnen
(Echt)paar
Cozy Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Good Hotel
helpful staff.
Beoordeeld 14 september 2016

CHIN van Maleisië
Groep
Driepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
Satisfied for the stay
Good location, near to tourist places. Courteous staff, clean building and rooms. I will stay again for next visit to Macau.
Beoordeeld 13 september 2016

CYNTHIA van Indonesië
Groep
Cozy Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
Ik verbleef één nacht in september 2016
Very Good Deal
Clean minimalis room, location good, have a park in front of hotel.
Beoordeeld 12 september 2016

Benjo van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
City Dream Tweepersoonskamer met Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
In summary, Sun Sun Hotel is ideal for travellers who are looking for value for their money.
Pros: accessibility to stores and restaurants. Value for money. Courteous staff. Clean facilities. Cons: too far from tourist spots. English channels are minimal.
Beoordeeld 12 september 2016

Nadya van Indonesië
Groep
Driepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
It was a good time to stay at Best Western Sun Sun Hotel Macau, Thanks for breakfast 😉
It was a good time to stay at Best Western Sun Sun Hotel Macau, Thanks for breakfast 😉 I will stay at this hotel again if going to Macau next time..
Beoordeeld 11 september 2016

Wai van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Cozy Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
Ik verbleef één nacht in september 2016
2 star or 4 star?
Before I went there I thought it was 4 stars, at which that price was surely a good deal. When I get there I found out it was only 2 stars...the hotel looks more like 3 stars and overall it was fine, good location and acceptable service. Just a little overpriced for a 2 star hotel.
Beoordeeld 11 september 2016

Johan van Indonesië
(Echt)paar
Cozy Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Walking distance to Senado square
Near buss stop in main street. Close to 7-11. But the hotel location not in the main street (macau masters hotel), but its very worth for money compare to Ole London Hotel.
Beoordeeld 09 september 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: