Aangenaam 6,9
op basis van 727 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 727 beoordelingen
  • Hygiëne 7,0
  • Faciliteiten 5,7
  • Ligging 7,9
  • Kamercomfort 6,8
  • Service 6,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,0
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

pua van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Standaard Pas opnieuw gemeubileerd
Ik verbleef één nacht in december 2014
Good location
good location , good value , clean
Beoordeeld 07 mei 2015

pua van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Driepersoons - 3 Eenpersoonsbedden- Recent Gerenoveerd
Ik verbleef één nacht in december 2014
good location
good location , good value , clean
Beoordeeld 07 mei 2015

Webster van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Standaard Pas opnieuw gemeubileerd
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Very dated and unlivable
A terrible option to any traveler that should not be considered in your suggested living space. And that is being generous.
Beoordeeld 06 mei 2015

Kam van Maleisië
(Echt)paar
Standaard Pas opnieuw gemeubileerd
Ik verbleef één nacht in april 2015
quite big and comfort room
good location
The room is quite big and comfort but i think the service is need to improve.
Beoordeeld 26 april 2015

Chi van Hong Kong
Gezin met jonge kinderen
Standaard Pas opnieuw gemeubileerd
Ik verbleef één nacht in april 2015
good
clean, comfortable and the chinese restaurant which is nearby the loby is quite good
Beoordeeld 24 april 2015

Emmanuel van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Standaard Pas opnieuw gemeubileerd
Ik verbleef één nacht in maart 2015
Affordable
Affordable
Good
Beoordeeld 02 april 2015

Ikhlas van Maleisië
Individuele reiziger
Standaard Pas opnieuw gemeubileerd
Ik verbleef 6 nachten in maart 2015
Easy access to main touristic spots
Closeness to public transportation and touristic spots and room facilities.
I thought that it should bear mentioning that this hotel is directly in front of Sofitel Ponte 16. You will see a building with the number '5' on it - that is the 5footwayinn and the green building behind it with red Chinese characters is the East Asia Hotel. Everything went smoothly, internet disappeared on one of the nights but came back for the rest of my 5 night stay. Not all staff members can communicate in English but they do try to help you with your problems. They also can store your luggage after you check out which I found very helpful.
Beoordeeld 29 maart 2015

Dennis van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Standaard Pas opnieuw gemeubileerd
Ik verbleef 3 nachten in maart 2015
Our first time in Macau
Position, ease of access, cost
We travelled with our son who lives in China. The hotel was acceptable in every way, it is so central that we were able to walk everywhere, exploring the alleyways and generally getting a feel of the surrounding area. We would enjoy returning to the area and would most certainly use the East Asia Hotel again - lovely hot water in the bathroom, air-conditioning that works, windows that open, what more could a traveller want.
Beoordeeld 12 maart 2015

kai van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Driepersoons - 3 Eenpersoonsbedden- Recent Gerenoveerd
Ik verbleef één nacht in december 2014
nice hostel
location, service, value money
overall the hostel is good with such the burget price. The toilet water system need to improve. after bath , the water will flooded
Beoordeeld 07 februari 2015

SHEE van Maleisië
(Echt)paar
Standaard Pas opnieuw gemeubileerd
Ik verbleef 2 nachten in januari 2015
Value for money
Cheap, convenient and all about normal
Beoordeeld 03 februari 2015


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: