2015
Goed 7,3
op basis van 11053 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 11056 beoordelingen
  • Hygiëne 7,4
  • Faciliteiten 6,7
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 7,3
  • Personeel 7,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,4
Sorteer op

khoo van Maleisië
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in juli 2013
Adventure Trip
Free wifi, free shuttle and location
present, peaceful and relaxing but I have left my external hardisk in the Hotel room, if you guy can help me to return to me that is perfect. Thank you
Beoordeeld 15 juli 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ong van Singapore
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in januari 2013
great, rest and relax
big room, clean and convenient
Nice and helpful counter staff. Housekeeping is clean and they are honest people. That make us feel good. Emperor Hotel is a budget hotel for people who likes to visit those luxury casinos around that area. It is within walking distant.
Beoordeeld 15 juli 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ong van Singapore
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in juni 2013
Reasonable price and centrally located.
big room, clean and attentive staff
Pleasant and attentive counter staff make us feel good. Housekeeping is clean and staff are honest. It is a super great location which is within walking distant to luxury casinos nearby. I will definitely recommend friends to stay in Emperor Hotel.
Beoordeeld 15 juli 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ricky van Indonesië
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef één nacht in januari 2013
good location
good location, clean room, good service
this hotel is easy to find, good location, the staff there was nice, and near alot of casino too..
Beoordeeld 14 juli 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

VERONICA van Maleisië
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in juli 2013
Nice, comfort,good location
Clean, comfort, central location
Next trip will choose this hotel again.If hotel got free airport transfer will be better and easy for us when coming holiday.
Beoordeeld 13 juli 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chew van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juni 2013
worth of money, comfortable to stay
location , size of room n bed , lovely bathroom
is comfort to stay, quiet , large room, excellent loation , near to each main spot of macau
Beoordeeld 11 juli 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

UNGGAS van Maleisië
Groep
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in mei 2013
SUPER COMFORTABLE
CLEAN, LARGE AND COMFORTABLE
ist time in Macau and is a nice and comfortable hotel to stay ...although is very hard to find in the ist place due to the signage is a bit hidden but overall is a really nice place to stay..will recommend others to stay in the hotel..
Beoordeeld 11 juli 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kok van Maleisië
Groep
Deluxe Suite
Ik verbleef 2 nachten in juli 2013
Impressive
Location location location
Sperb, clean rooms, and value for money. Hotel location is central
Beoordeeld 11 juli 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kok van Maleisië
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in juli 2013
Impressive
Location, location location
Room has been refurbished, central location and value for money
Beoordeeld 11 juli 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

jonathan van Indonesië
Gezin met oudere kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juli 2013
emperor hotel
city view,near casinos,not bad hotel
Wasnt verry good,the hotel carpet is dirty and the wifi connection was very bad in my room(1211) if you want good connection you must go down into the lobby,small bathroom,complicated tv remote,and the hotel still under renovating
Beoordeeld 09 juli 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: