2015
Goed 7,3
op basis van 11056 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 11056 beoordelingen
  • Hygiëne 7,4
  • Faciliteiten 6,7
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 7,3
  • Personeel 7,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,4
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

marie van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juli 2016
clean & big room
the room is big,clean & the bed is very comfortable.you can walk through alot of diners nearby,very convenient.
Beoordeeld 07 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Fat van Hong Kong
Individuele reizigers
Deluxe - 3 personen
Ik verbleef één nacht in juli 2016
no
o
Beoordeeld 06 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ranmeet van India
Zakelijke reizigers
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Small rooms and Problems in communicating in English.
Location is OK. Staff has a lot to desire. The rooms are old , stale and VERY SMALL compared to other hotels where you will be paying the same amount.
Beoordeeld 02 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sam van Verenigde Staten
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
This old dinosaur needs to be put to sleep
Decrepit hotel with rude staff. No way in hell this place is 4 stars. I will never trust agoda's rating system again.
Beoordeeld 01 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Julius van Filipijnen
Groepen
Executive met Ontbijt voor 2 Personen
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
All good
Good location and good breakfast, very cheap for a nice room with complimentary goods
Beoordeeld 01 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chen van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
GreatLocation
Satisfactory
Beoordeeld 30 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Izabela van Polen
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Ok!
A good hotel, nice room
Beoordeeld 29 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tsz van Hong Kong
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juni 2016
nice place to stay at Macau.
Nice place
Beoordeeld 28 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

chun van Hong Kong
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Very good
I spent 20 minutes for check out. There have 2 lines for queuing. May be reduce the queuing time if keep in 1 line.
Beoordeeld 28 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lee van China
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Very good overall
Easy accessible good transportation as in city centre
Beoordeeld 27 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: