2015
Goed 7,3
op basis van 11053 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 11053 beoordelingen
  • Hygiëne 7,4
  • Faciliteiten 6,7
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 7,3
  • Service 7,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,4
Sorteer op

james van Hong Kong
Gezin met oudere kinderen
Ik verbleef 5 nachten in september 2016
james l
clean, good location, near restaurants and supermarket
Beoordeeld 23 september 2016

Jessica van Indonesië
Groep
Ik verbleef één nacht in september 2016
good
Good
Beoordeeld 22 september 2016

Lun van Hong Kong
(Echt)paar
Ik verbleef één nacht in september 2016
clean, great location , near casino
clean, great location , near casino
Beoordeeld 22 september 2016

Yoko van Japan
Zakelijke reiziger
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
good location and comfortable
Feel relaxed as it is not too shiny as other hotels in Macao. Worth for money. When a group of Chinese people was staying, the lobby was in chaos in the morning but in general, comfortable and quiet.
Beoordeeld 22 september 2016

Lordi van China
Individuele reiziger
Ik verbleef één nacht in september 2016
Pretty nice place!
Clean and tidy, very comfort room
Beoordeeld 22 september 2016

Chua van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Room spacious and wifi good.
Their shuttle bus at Macau Ferry terminal difficult to find as they don't put up sign for their guest.
Beoordeeld 21 september 2016

Antonina van Oekraïne
(Echt)paar
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
best feature - location
Generally hotel is quite acceptable for the price. Location is the best feature: very centered, close to everything. Facilities are the weakest feature: there is nothing to do in the hotel itself; only sauna and only for male visitors.
Beoordeeld 20 september 2016

lai van Maleisië
Groep
Ik verbleef één nacht in september 2016
Value for money
Location is good, expanding the shuttle bus services to both ferry terminal will be even greater
Beoordeeld 19 september 2016

Wong van Maleisië
(Echt)paar
Business Executive
Ik verbleef één nacht in september 2016
My Macau Trip
The hotel design were bit run down. Breakfast served too late. Suggest to serve around 6.30am instead of 7.30am.
Beoordeeld 18 september 2016

ALICE van Maleisië
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef één nacht in september 2016
Good.
Good.
Beoordeeld 18 september 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: