Terug naar hotelinformatie

2015
Goed 7,3
op basis van 10991 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 10991 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,4
  • Faciliteiten 6,7
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 7,3
  • Personeel 7,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,4
Sorteer op

Choo H. van Maleisië
Groepen
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Average
clean hotel, but was given a smoking room even though non-smoking room was requested. location was ok. Around 10 min walk to Ruins of St. Paul. no casino at the hotel, but plenty casino nearby.
Beoordeeld 22 augustus 2016

ELLAINE M. van Filipijnen
Groepen
Ik verbleef één nacht in december 2014
Big rooms
We had 2 big rooms with nice staff. Hotel is clean.
Beoordeeld 22 augustus 2016

Anthony D. van Australië
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in oktober 2011
Rude staff
Hotel ok But the staff are just rude
Beoordeeld 20 augustus 2016

REBECCA D. van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Taxi driver who don't understand English dropped us at Grand Emperor
A must for All front desk staff to at least understand and can speak basic English language because of various nationality that checking-in at the hotel. With this, guest can approach anybody from the counter without being transferred to the Staff who can speak English.
Beoordeeld 16 augustus 2016

Qu C. van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef één nacht in juni 2016
A nice hotel
The location is very convenience. But there is totally no view from the hotel due to very packed city
Beoordeeld 16 augustus 2016

Noel L. van Maleisië
Groepen
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Old Hotel with great location
Right Smack in the middle of everything where all is walking distance. The rooms are a bit old but good value for what you get.
Beoordeeld 12 augustus 2016

teng T. van Singapore
Groepen
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
good
good
Beoordeeld 11 augustus 2016

Justine H. van Filipijnen
Groepen
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Excellent
Will definitely come back to this place
Beoordeeld 10 augustus 2016

Joe C. van Macau
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Nice
Clean, good location, friendly staff
Beoordeeld 08 augustus 2016

siaw F. van Brunei Darussalam
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Nice hotel with good location
Nice hotel with good location
Beoordeeld 07 augustus 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: