2015
Goed 7,3
op basis van 11053 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 11053 beoordelingen
  • Hygiëne 7,4
  • Faciliteiten 6,7
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 7,3
  • Personeel 7,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,4
Sorteer op

Jessica van Indonesië
Groepen
Ik verbleef één nacht in september 2016
good
Good
Beoordeeld 22 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lun van Hong Kong
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in september 2016
clean, great location , near casino
clean, great location , near casino
Beoordeeld 22 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yoko van Japan
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
good location and comfortable
Feel relaxed as it is not too shiny as other hotels in Macao. Worth for money. When a group of Chinese people was staying, the lobby was in chaos in the morning but in general, comfortable and quiet.
Beoordeeld 22 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lordi van China
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in september 2016
Pretty nice place!
Clean and tidy, very comfort room
Beoordeeld 22 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chua van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Room spacious and wifi good.
Their shuttle bus at Macau Ferry terminal difficult to find as they don't put up sign for their guest.
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Antonina van Oekraïne
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
best feature - location
Generally hotel is quite acceptable for the price. Location is the best feature: very centered, close to everything. Facilities are the weakest feature: there is nothing to do in the hotel itself; only sauna and only for male visitors.
Beoordeeld 20 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

lai van Maleisië
Groepen
Ik verbleef één nacht in september 2016
Value for money
Location is good, expanding the shuttle bus services to both ferry terminal will be even greater
Beoordeeld 19 september 2016
Een reiziger vond deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wong van Maleisië
(Echt)paren
Business Executive
Ik verbleef één nacht in september 2016
My Macau Trip
The hotel design were bit run down. Breakfast served too late. Suggest to serve around 6.30am instead of 7.30am.
Beoordeeld 18 september 2016
Een reiziger vond deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ALICE van Maleisië
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef één nacht in september 2016
Good.
Good.
Beoordeeld 18 september 2016
Een reiziger vond deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Aik van Brunei Darussalam
Gezinnen met oudere kinderen
Familiesuite
Ik verbleef 5 nachten in september 2016
Very Disappointing
1. Quite old hotel 2. Below satisfactory cleanliness as we saw cockroach in the room (9 floor) 3. Tiny bathroom 4. Lousy shower facilities 5. TV remote control not working properly 6. Aircond system weak ~ not cold enough 7. Too dark in the room at night ~ insufficient lighting 8. Concierge doesn't provide public taxi calling services 9. Hotel staff doesn't greet guests with smile
Beoordeeld 17 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: