2015
Goed 7,3
op basis van 11065 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 11065 beoordelingen
  • Hygiëne 7,4
  • Faciliteiten 6,7
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 7,3
  • Service 7,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,4
Sorteer op

David van Taiwan
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Great location
near lots of casino
Beoordeeld 26 september 2016

GULRI van India
Gezin met oudere kinderen
Executive met Ontbijt voor 2 Personen
Ik verbleef één nacht in september 2016
Very good hotel in Macau room is with all the modern facilities,they also provide free divice to use
Next time I stay again in this hotel breakfast was good but for vegetarian not so much but it's ok ,hotel near by good location ,casinos and lovely market
Beoordeeld 25 september 2016

Sunil van India
Gezin met jonge kinderen
Familiesuite
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Just so so hotel
Just so so hotel
Beoordeeld 25 september 2016

King van Hong Kong
(Echt)paar
Business Executive
Ik verbleef één nacht in september 2016
Wonderful trip
It was a wonderful trip
Beoordeeld 23 september 2016

Michel van Frankrijk
(Echt)paar
Business Executive
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Old Chinese Style
Really old style, mostly used by Chinese tour group, simple food, simple confort, simple service ... renovated rooms looks old too ! Not a good deal at all
Beoordeeld 23 september 2016

Jessica van Indonesië
Groep
Business Executive
Ik verbleef één nacht in september 2016
good
Good
Beoordeeld 22 september 2016

Lun van Hong Kong
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef één nacht in september 2016
clean, great location , near casino
clean, great location , near casino
Beoordeeld 22 september 2016

Yoko van Japan
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
good location and comfortable
Feel relaxed as it is not too shiny as other hotels in Macao. Worth for money. When a group of Chinese people was staying, the lobby was in chaos in the morning but in general, comfortable and quiet.
Beoordeeld 22 september 2016

Lordi van China
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef één nacht in september 2016
Pretty nice place!
Clean and tidy, very comfort room
Beoordeeld 22 september 2016

Chua van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Room spacious and wifi good.
Their shuttle bus at Macau Ferry terminal difficult to find as they don't put up sign for their guest.
Beoordeeld 21 september 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: