Aangenaam 6,5
op basis van 1164 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 1164 beoordelingen
  • Hygiëne 6,5
  • Faciliteiten 6,1
  • Ligging 7,0
  • Kamercomfort 6,6
  • Service 6,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,7
  • Ontbijt/maaltijden 5,8
Sorteer op

MingWei van Taiwan
Zakelijke reiziger
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 6 nachten in juli 2016
Very clean
Very good.
Beoordeeld 25 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Stefan van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Rooms vary, mine this time was run-down
I stayed here before and got a very nice room. This one was smaller and dingier. Air-con was weak, shower didn't work well. NO English language channels on TV, not even Hong Kong ones.
Beoordeeld 16 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yung van Hong Kong
Zakelijke reiziger
Eenpersoons
Ik verbleef 4 nachten in juni 2016
Budget hotel with good value for money
The hotel is nice in general. It is located quite near to the ferry terminal (within ten-minute drive). The rent rate is reasonable. Since it is a small budget hotel, don't expect too much about the facilities. The only disappointing thing is the WC is prone to blockage.
Beoordeeld 04 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHUNG van Taiwan
Individuele reiziger
Eenpersoons
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
smelling
Smelling in the room, unpleasant.
Beoordeeld 26 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kelly van Maleisië
(Echt)paar
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Convenient location
Lobby look good but the room was old and toilet drainage system is not good。 Need to reno for future.
Beoordeeld 23 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Stephen van Hong Kong
Zakelijke reiziger
Eenpersoons
Ik verbleef 4 nachten in juni 2016
OK
Overall I'm OK w/ Fu Hua & will no doubt return on my next & every Macau trips.
Beoordeeld 21 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lee van Australië
Individuele reiziger
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Good value but nowhere near anything
Hotel is 15 mins to anywhere including casinos ferry or sights.it is in good area for restaurants.it is a Chinese hotel and foreigners are treated like the plague.
Beoordeeld 16 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHENGHUAN van Taiwan
Zakelijke reiziger
Eenpersoons
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
OK
OK
Beoordeeld 29 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lai van Hong Kong
Zakelijke reiziger
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Only the price is OK
Smelling in the toilet, wifi is weak
Beoordeeld 29 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

fei van Verenigde Staten
Zakelijke reiziger
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Decent but smoker hotel.
Location is excellent. Easy access to many places by foot or bus. Decent sized rooms. Rooms are dated but do able. The worst part though is that the whole hotel is smoking. When u get off elevator u get hit w smell of smoke and mold. The room was better but still very smokey. When I asked the staff downstairs for a non-smoking room, he said that doesn't exist in this hotel. Disappointing given that this is labeled as having non-smoking rooms.
Beoordeeld 22 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: