2015
Geweldig 8,7
op basis van 7654 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 7655 beoordelingen
  • Hygiëne 9,2
  • Faciliteiten 9,1
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 8,9
  • Personeel 9,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,4
  • Ontbijt/maaltijden 8,1
Sorteer op

Joanne van Singapore
Groepen
Galaxy City View King Room
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Nice resort on cotai
Getaway resort. Room was average however view overseeing the pool was amazing. Gym was well maintained. I Iike the pool. Breakfast at Festiva was average.
Beoordeeld 15 juni 2016

Paul van Verenigd Koninkrijk
Zakelijke reizigers
Galaxy Kamer met Kingsize Bed - Uitzicht op de Stad
Ik verbleef één nacht in april 2016
Luxury in Macao
A five star hotel at the price must mean there's a casino attached they want you to visit. No complaints about this one though. I even managed to steer clear of the tables.
Beoordeeld 14 juni 2016

louis van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Galaxy City View King Room
Ik verbleef één nacht in juni 2015
perfect hotel for a getaway
the hotel has many facilities especially for kids. the pools are all fantastic and the amenities are also all nearby which makes everything very convenient.
Beoordeeld 13 juni 2016

Wei van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Galaxy City View Twin Room
Ik verbleef één nacht in januari 2016
Very good hotel
Very good hotel to stay in Macau !
Beoordeeld 12 juni 2016

WAI van Hong Kong
(Echt)paren
Galaxy City View King Room
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Nice
Nice
Beoordeeld 10 juni 2016

Owen van Taiwan
Individuele reizigers
Galaxy City View King Room
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Good
Good
Beoordeeld 08 juni 2016

SZE van Maleisië
(Echt)paren
Galaxy City View King Room
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Relaxing! Cool water play! Areas for further improvements
Spacious comfortable relaxing place to stay! Water play is fun with programs throughout the day!! A few rooms for improvements: 1) no place to hang wet swim wear in the room. 2) food not delicious 3) shuttle bus starts too late (10am) 4) gym starts too late (8am)
Beoordeeld 06 juni 2016

DAVID van Taiwan
Groepen
Galaxy City View King Room
Ik verbleef één nacht in november 2015
Amazing
very good
Beoordeeld 04 juni 2016

Chanya van Thailand
Groepen
Galaxy City View King Room
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
Good
Just good
Beoordeeld 04 juni 2016

Hock van Maleisië
(Echt)paren
Galaxy City View King Room
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
3 nights trip
Not too big like Venetian nor too small to be boring. Especially like the atmosphere with bright lights and everything looks neat and cheery. Very near walk to casino and also convenient shuttle buses to other locations in Macau.
Beoordeeld 03 juni 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: