Terug naar hotelinformatie

Goed 7,2
op basis van 1765 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 1765 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,5
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 7,9
  • Kamercomfort 7,2
  • Personeel 7,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,5
Sorteer op

Lim H. van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
Lim, FH
good location dan nice room
Beoordeeld 31 mei 2016

Vincent L. van Singapore
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Aaa
Aaa
Beoordeeld 23 mei 2016

TSE C. van Taiwan
Groepen
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
not too bad
not for family
Beoordeeld 16 mei 2016

Tang H. van Maleisië
Groepen
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Air Condition No Cool At All
I have booking 2 rooms. Unfortunately both of the room have air condition no cool at all even we adjust it until minimum temperature.
Beoordeeld 09 mei 2016

KEH H. van Maleisië
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef één nacht in april 2016
Not value for money
Will not stay at this hotel again
Beoordeeld 02 mei 2016

Donald W. van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in april 2016
Friendly staff and comfortable bed
The staff is very friendly. Paul the bell manager is super nice and has trained his staff weel. The bed's mattress is a bit hard, standard for Hong Kong and Macau. However, the blanket, bed sheets and pillows are soft and comfortable. The rooms do not compare with the MGM, Sands or Wynn but you are not paying double or triple the price either. There are plenty of local eateries around the hotel and walking distance from the ferry.
Beoordeeld 01 mei 2016

chiu L. van China
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in april 2016
nil
nil
Beoordeeld 30 april 2016

Kwong W. van Maleisië
Groepen
Ik verbleef één nacht in april 2016
highly recommended
great stay, clean room, friendly staff, convenient location.
Beoordeeld 28 april 2016

Alice T. van Singapore
Groepen
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Good location
Not aware that there is hotel bus to pick us up from ferry terminal according to some reviews, therefore walk about 10 mins from the ferry terminal to the hotel. Able to take the free shuttle bus to most of the casinos at the bus terminal located near the ferry terminal. Room is clean and comfortable, but not value for money as the room prices were high when we booked the rooms.
Beoordeeld 26 april 2016

SIU C. van Hong Kong
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
equirment is old
convenient location
Beoordeeld 21 april 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: