Zeer goed 8,0
op basis van 1231 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1231 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 8,1
  • Ligging 8,2
  • Kamercomfort 8,3
  • Service 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op

CHUNG-YAN van Hong Kong
Individuele reiziger
Deluxe Kingsize bed of 2 aparte bedden Uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in november 2015
Value for money
Good location, foods are good.
Beoordeeld 01 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Joanna van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Ik verbleef 2 nachten in mei 2015
Night to gamble!
Casinos, Comfortable rooms and Friendly staffs
It was an awesome stay. The staffs were friendly. The rooms were awesome. The pool was great. They even have a kids room for the kids.
Beoordeeld 30 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

IEONG van China
(Echt)paar
Deluxe Kingsize bed of 2 aparte bedden Uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in november 2015
Nice food with a perfect location and good service
Nice food with a perfect location and good service
Beoordeeld 27 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Anthony van Australië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Kingsize bed of 2 aparte bedden Uitzicht op stad
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
Family Visit to Macau
The Spa,Pool the food and the location
This is the second time I have stayed at the Grand Lapa Macau. The Pool, Spa, and gym facilities are just the most fantastic (out of all the hotels I have ever been to) and the location next to the fish man wharf is great for a different restaurant or bar each night and the Sands Casio is 10 steps from the back door. You can walk into the city very easily or jump a No3 bus for $3.60 MOP within a 5 minutes’ walk to get to the sights. The hotel seafood buffet is great value for money, there dessert selection is HUGH..., and they love the kid there. The Rooms has not changed in 4 years since I was there last and the TV is something out of the dark ages (hehe) and the décor is somewhat dated, but it is always very clean the staff excellent. I always manage to pick up 50% deal there and got free Wi-Fi with this special. If you looking for value for money and close to everything with a great pool. The Grand Lapa is for you…Enjoy
Beoordeeld 08 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mohamed van Singapore
Individuele reiziger
Superior Kamer met Uitzicht op de Stad (Kingsize Bed/2 Aparte Bedden)
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
Promising stay near the ferry.
Near ferry terminal, easy neighbouring hotel shuttle service, and also good location.
It was great. Ambience was good, everything was perfect, would recommend to stay here again if got more than 50% discount.
Beoordeeld 02 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

DOOHO van Zuid-Korea
(Echt)paar
Superior Kamer met Uitzicht op de Stad (Kingsize Bed/2 Aparte Bedden)
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
old but clean like new hotel
calm, clean and good response
nice and satisfying for one night.
Beoordeeld 22 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SIU van Hong Kong
(Echt)paar
Deluxe Kingsize bed of 2 aparte bedden Uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in september 2015
nice hotel
service, location, room
Beoordeeld 07 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rosanno van Filipijnen
(Echt)paar
Superior Kamer met Uitzicht op de Stad (Kingsize Bed/2 Aparte Bedden)
Ik verbleef 2 nachten in september 2015
relaxing and comfy
courteous and accommodating staff, specially the pinoys
very relaxing and comfortable stay, our room has a nice view of the city. Near the ferry terminal and just a few minutes away from the airport. All in all, i enjoyed our stay at Grand Lapa Hotel. I will definitely recommend it to my friends.
Beoordeeld 07 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dallas van Canada
(Echt)paar
Superior Kamer met Uitzicht op de Stad (Kingsize Bed/2 Aparte Bedden)
Ik verbleef 2 nachten in september 2015
Nice
Yay
All was really really really really really really really really really really really really really really really really really really really really really really really really really really really good.
Beoordeeld 29 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kam van Hong Kong
(Echt)paar
Grand Deluxe met Kingsize bed- Uitzicht op resort
Ik verbleef één nacht in september 2015
Overprice old hotel
Not many chinese mainlander
No free wifi in the room
Beoordeeld 29 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: