Zeer goed 8,0
op basis van 1231 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1231 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 8,1
  • Ligging 8,2
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op

Kevin van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Superior Kamer met Uitzicht op de Stad (Kingsize Bed/2 Aparte Bedden)
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
Not value for money
Play gym for kids
Rooms are old and dirty, water in the bathtub takes a long time to go down. Was a chore taking a shower. Certainly not value for the money I paid.
Beoordeeld 03 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Siew van Singapore
(Echt)paren
Ik verbleef 5 nachten in september 2010
excellent
good service
Comfortable
Beoordeeld 12 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

chun van China
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in november 2014
nice hotel
good service, good looking each part of the hotel, clean and neat
feeling good to stay in such nice hotel.
Beoordeeld 11 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lap van China
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in november 2014
Excellent place with excellent people and services
Outdoor pools in winter; kids room; F&B areas
Beoordeeld 09 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ratapon van Thailand
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in november 2013
classic style and clean hotel
Location, Good Dim Sum, nice environment
I loved that time stayed in Grand Lapa, It's very nice and quiet. Unforgetable Dim Sum in the restaurant is very good experience there.
Beoordeeld 28 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHAN van China
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 2 nachten in september 2014
Expensive
Expensive
very expensive because of holiday.
Beoordeeld 28 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Veronica van Singapore
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in oktober 2014
Large comfortable room
Large room, location, staff service
Hotel is comfortable and Thai food is fantastic. Location is very good, near ferry terminal and local eateries. Staff was helpful and offered good suggestion and alternatives when asked about transportation.
Beoordeeld 21 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Andrew van Verenigde Staten
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in oktober 2014
Lapa Review
location, price, service
Good hotel for value
Beoordeeld 19 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

shaun van Verenigde Staten
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Kamer - Uitzicht op het resort
Ik verbleef één nacht in oktober 2014
Macau Stay
Service, outdoor facilities, and the useful assistance
Although the carpet and rooms have an old smell, the overall facility is fantastic. The primary reason for the great review was the service. Every individual was helpful, pleasant and very quick to assist. Each detail from the room service, the lobby staff and the spa/ lifeguards was pleasant and such a welcome change from Hong Kong. Additionally, the professionalism was that of a 5 star hotel with a very reasonable price. Overall, it was one of the best stays I have had.
Beoordeeld 03 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

LUISA van Spanje
Zakelijke reizigers
Grand Deluxe met Kingsize bed- Uitzicht op resort
Ik verbleef 2 nachten in maart 2014
Classic hotel
Location,breakfast,location
Rooms could use a new decor
Beoordeeld 28 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: